Προτάσεις για τη λειτουργία της ΕΒΖ καλούνται να υποβάλουν οι εργαζόμενοι
Έως την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Ιουλίου, θα πρέπει οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης να υποβάλουν τις αντιπροτάσεις τους για το πώς θα καταστεί εφικτή η συνέχιση της λειτουργίας και των τριών παραγωγικών μονάδων της επιχείρησης.
Η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΒΖ, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη, και κατά την οποία οι εργαζόμενοι ανέμεναν την επίσημη ανακοίνωση τηςαναστολής λειτουργίας των εργοστασίων στις Σέρρες και στην Ορεστιάδα, αναβλήθηκε για την επόμενη Τρίτη.
Σύμφωνα με τα Νέα, σήμερα η διοίκηση της ΕΒΖ στην έδρα της στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ενημερώσει αναλυτικά για τα δεδομένα τηςεταιρείας, παρουσιάζοντας στους εκπροσώπους εργαζομένων και φορέων το επιχειρησιακό πλάνο βιωσιμότητας που έχει συνταχθεί.
Πάντως οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να παρουσιάσουν αντιπρόταση μέσα σε πέντε ημέρες, όταν η μελέτη βιωσιμότητας εκπονήθηκε μέσα σε επτά μήνες και κόστισε χιλιάδες ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με το Μετάλλιο του Δήμου Αθηναίων τιμήθηκε ο Νομπελίστας Λογοτεχνίας 2025 Λάσλο Κρασναχορκάι
- Οι επιζώσες του Έπσταϊν για την κακοποίηση και το δίκτυο των ισχυρών
- Ρωσία: Από ποιους ζητά χρήματα ο Πούτιν για να συνεχίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Δένδιας σε εφοπλιστές: Οι Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται δωρεές, το υστέρημα του φορολογούμενου δεν καλύπτει τα πάντα
- Ιράν: Αυτά είναι τα στρατηγικής αξίας νησιά που μπορεί να γίνουν στόχος των ΗΠΑ
- Οι αλλαγές της FIFA: Νέα όρια χρόνου, ενισχυμένο VAR και αυστηρότεροι κανονισμοί στο Μουντιάλ 2026!
