Προτάσεις για τη λειτουργία της ΕΒΖ καλούνται να υποβάλουν οι εργαζόμενοι
Έως την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Ιουλίου, θα πρέπει οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης να υποβάλουν τις αντιπροτάσεις τους για το πώς θα καταστεί εφικτή η συνέχιση της λειτουργίας και των τριών παραγωγικών μονάδων της επιχείρησης.
Η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΒΖ, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη, και κατά την οποία οι εργαζόμενοι ανέμεναν την επίσημη ανακοίνωση τηςαναστολής λειτουργίας των εργοστασίων στις Σέρρες και στην Ορεστιάδα, αναβλήθηκε για την επόμενη Τρίτη.
Σύμφωνα με τα Νέα, σήμερα η διοίκηση της ΕΒΖ στην έδρα της στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ενημερώσει αναλυτικά για τα δεδομένα τηςεταιρείας, παρουσιάζοντας στους εκπροσώπους εργαζομένων και φορέων το επιχειρησιακό πλάνο βιωσιμότητας που έχει συνταχθεί.
Πάντως οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να παρουσιάσουν αντιπρόταση μέσα σε πέντε ημέρες, όταν η μελέτη βιωσιμότητας εκπονήθηκε μέσα σε επτά μήνες και κόστισε χιλιάδες ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα με καταιγίδες και χιονοπτώσεις
- Σκύλος: Από τι εξαρτάται η χρονική διάρκεια εκπαίδευσής του;
- Φάμελλος: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η δήλωση Καρυστιανού – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις
- Μεγάλο πλήγμα στους Γουόριορς: Ρήξη χιαστού ο Μπάτλερ


