Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Σλότερ
Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον εκπρόσωπο του Εϊ Τζέι Σλότερ βρίσκεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο νέος τεχνικός των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς, εισηγήθηκε την απόκτησή του, καθώς γνωρίζει άριστα τη γαλλική αγορά. Τον Αμερικανό γκαρντ διεκδικούσε και η Λοκομοτίβ Κουμπάν.
Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον εκπρόσωπο του Εϊ Τζέι Σλότερ βρίσκεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο νέος τεχνικός των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς, εισηγήθηκε την απόκτησή του, καθώς γνωρίζει άριστα τη γαλλική αγορά.
Ο Αμερικανός γκαρντ έχει γεννηθεί στις 3 Αυγούστου 1987, έχει ύψος 1.91 και φόρεσε τη φανέλα της Σαλόν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Σολέ, ενώ στην Ευρώπη έχει επίσης θητεία στην ιταλική Μπιέλα και τη βελγική Μονς.
Τον Αμερικανό γκαρντ διεκδικούσε και η Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά ο απόφοιτος του Γουέστερν Κεντάκι (2006-2010) επέλεξε τον νταμπλούχο Ελλάδας και πλέον απομένει η ανακοίνωση από πλευράς «πρασίνων».
Πέρυσι με τη Σαλόν είχε 17,6 πόντους μέσο όρο (42,1% στα τρίποντα, 83,3% στις βολές) και 4,6 ασίστ σε 30 αγώνες (μ.ο. 33,7 λεπτά) της κανονικής περιόδου του γαλλικού πρωταθλήματος και (επίσης μέσο όρο) 12,7 πόντους και 2 ασίστ σε 3 αγώνες των πλέι οφ, ενώ στο Eurocup είχε 17,1 πόντους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Νόιερ μίλησε για τον Νόιερ
- Η Αργεντινή κατέθεσε μήνυση για «τρομοκρατία» σε βάρος διαδηλωτών μετά από συγκρούσεις έξω από τη Γερουσία
- Δεν παραιτείται ο Παναγόπουλος – «Ηγούμαι της ΠΑΣΚΕ που είναι αυτόνομη και ακηδεμόνευτη» απαντά στο ΠΑΣΟΚ
- Ο Τζέφρι Επσταϊν ήθελε απεγνωσμένα να γνωρίσει τον Τζο Ρόγκαν – Εκείνος όμως, όχι
- Σάκκαρη – Μούκοβα 1-2: Σταμάτησε στα ημιτελικά (vid)
- Γαλλία: Εκτεταμένες πλημμύρες από την κακοκαιρία Nils – Εκκενώνονται κατοικίες, ενώ οι βροχές συνεχίζονται
