Μουμιοποιημένη βρέθηκε ηλικιωμένη σε διαμέρισμα στο Παγκράτι
Μια ανατριχιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι στο Παγκράτι. Σε διαμέρισμα της οδού Αιδεσίου 19 βρέθηκε το πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας που είχε μουμιοποιηθεί. Η σορός φυλασσόταν σε μπαούλο. Στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου κρατείται η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης.
Μια ανατριχιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι στο Παγκράτι. Σε διαμέρισμα της οδού Αιδεσίου 19 βρέθηκε το πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας, γαλλικής καταγωγής, που είχε μουμιοποιηθεί.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την αστυνομία, η αποκάλυψη έγινε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος μετέβη εκεί με δικηγόρο, προκειμένου να παραδώσουν έγγραφο έξωσης στην ενοικιάστρια, ηλικίας 49 ετών, καθώς δεν είχε καταβάλει ενοίκια από το 2010.
Οι δύο άνδρες μπήκαν στο διαμέρισμα με κλειδί και σε έρευνα που έκαναν βρήκαν μέσα σε μπαούλο το μουμιοποιημένο πτώμα της ηλικιωμένης μητέρας της 49χρονης.
Από την πρώτη έρευνα, εκτιμάται ότι ο θάνατος έχει επέλθει εδώ κα πολύ καιρό και ερευνάται η περίπτωση να διατηρούσε τη σορό της γυναίκας η κόρη της, η οποία είναι χημικός.
Στο διαμέρισμα έχει μεταβεί ιατροδικαστής, ενώ θα γίνει νεκροψία και νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.
Η 49χρονη κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου και δίνει κατάθεση για την υπόθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Tα προγράμματα που «τρέχουν» για τη στέγαση – Το ύψος των δανείων και οι δικαιούχοι
- «Ο Ποτσέκο είναι έτοιμος να αναλάβει τη Γαλατάσαραϊ»
- Οι λευκοί καρχαρίες της Μεσογείου κολυμπούν προς την εξαφάνιση
- Περού: Σαμάνοι προβλέπουν για το 2026 ασθένεια Τραμπ, πτώση Μαδούρο και τέλος του πολέμου στην Ουκρανία
- Τραγωδία στο Μπουρούντι: Ποδοσφαιριστής πέθανε στον αγωνιστικό χώρο αφού κατάπιε νόμισμα-γούρι
- Η προειδοποίηση του Καποδίστρια: «Κάντε γρήγορα, δείτε τι γίνεται στη Βενεζουέλα!»


