Αντιπαράθεση Μώραλη – Αγγελοπούλου μετά τις εκλογές στον Πειραιά
Την αντίδραση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του νεοεκλεγέντα δημάρχου Γιάννη Μώραλη προκάλεσαν δηλώσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου σε τηλεοπτικό σταθμό, σύμφωνα με τις οποίες «στον Πειραιά δεν υπάρχει Μώραλης, αλλά μόνο Μαρινάκης».
Την αντίδραση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του νεοεκλεγέντα δημάρχου Γιάννη Μώραλη προκάλεσαν δηλώσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου στον τηλεοπτικό σταθμό “Alpha”, σύμφωνα με τις οποίες «στον Πειραιά δεν υπάρχει Μώραλης, αλλά μόνο Μαρινάκης».
Η κ. Αγγελοπούλου έκανε λόγο για «φαινόμενο Μαρινάκη» στον Πειραιά, λέγοντας συγκεκριμένα:
«Ο κ. Μαρινάκης δεν είναι απλώς επιχειρηματίας. Όταν εμφανίζεται κάτι στα κοινά που δεν προέρχεται από την πολιτική είναι ανησυχητικό. Δεν συμφωνώ με την γηπεδοποίηση και σκοτεινές καταστάσεις στην πολιτική. Στον Πειραιά δεν υπάρχει Μώραλης, αλλά μόνο Μαρινάκης».
Με ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» αναφέρει:
«Η ‘συγγραφέας’ Γιάννα Αγγελοπούλου με το γνωστό σε όλους βίο και πολιτεία παραπονείται για τη νίκη του Πειραιά. Αλησμόνητη η αδυναμία της στα μεγάλα βαλάντια και η βλαχομπαρόκ αισθητική της, που τη ζήσαμε με τα ανεπανάληπτα πυροτεχνήματα, που εξέθεσαν παγκόσμια την Ελλάδα. Καμένο πυροτέχνημα πλέον και αυτή, την αφήνουμε να ζει το δράμα της και να περιοδεύει, αφηγούμενη αυτό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουγγαρία: Μεγάλη νίκη της αντιπολίτευσης δείχνει το exit poll – Ρεκόρ συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές
- Όλοι θέλουν παίκτες της Μπάγερν – Μετά τον Ολίσε στο «στόχαστρο» και ο Πάβλοβιτς
- Ο Akylas τραγούδησε «Ferto» και ξεσήκωσε το Άμστερνταμ
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Χωρίς «φρένα» η κυβέρνηση – Οι επόμενες «μάχες» και ο δρόμος που οδηγεί στο… εδώλιο
- Khaby Lame: Το ναυάγιο του δημοφιλέστερου TikToker στον κοσμο
- Ινδία: Γυναίκα που θεωρούσαν νεκρή… «ζωντάνεψε» όταν το ασθενοφόρο που τη μετέφερε έπεσε σε λακκούβα


