Στουρνάρας: Τροχοπέδη για την οικονομία ενδεχόμενες πρόωρες εθνικές εκλογές
«Εάν υπάρξει μετά τις εκλογές σταθερά φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση, τότε θα έχουμε αλματώδη βελτίωση της οικονομίας και άνοδο του Χρηματιστηρίου» δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Αντίθετα, αν η χώρα οδηγηθεί «σε εθνικές εκλογές θα έχουμε σημαντική καθυστέρηση, ίσως και ανατροπή των επενδυτικών σχεδίων των ξένων» πρόσθεσε.
«Εάν υπάρξει μετά τις εκλογές σταθερά φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση, τότε θα έχουμε αλματώδη βελτίωση της οικονομίας και άνοδο του Χρηματιστηρίου» δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα» ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος αναφέρει πως αναμένει «πολύ θετικές ανακοινώσεις από τους ξένους οίκους».
«Αν η χώρα οδηγηθεί, εξαιτίας του αποτελέσματος των ευρωεκλογών, σε εθνικές εκλογές θα έχουμε σημαντική καθυστέρηση, ίσως και ανατροπή των επενδυτικών σχεδίων των ξένων εξαιτίας του ιδιαίτερα αυξημένου πολιτικού ρίσκου» υπογραμμίζει ο κ. Στουρνάρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρτέτα: «Θέλουμε φρούριο το Emirates, κάθε αντίπαλος να υποφέρει»
- Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας: Πατέρας και η σύντροφός του δέχθηκαν επίθεση κατά την παράδοση των παιδιών
- Tι ψώνισαν οι Έλληνες στις γιορτές: Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι «κατάπιε» πάνω από το 1/3 των δαπανών
- Στις… πλάτες του Λαουτάρο
- Ρωσία: Η Ουκρανία επιχείρησε επίθεση στο σπίτι του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με drones – Το Κίεβο το αρνείται
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έβαλε «φέσι» 1 δισ. στον έντιμο αγρότη




