Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και μετά το ρύζι, τι;

Και μετά το ρύζι, τι;

Αννιώ Παυλοπούλου Η παράδοση θέλει τους καλεσμένους να ρίχνουν ρύζι στο ζευγάρι στο Χορό του Ησαΐα αλλά και κατά την έξοδο τους από την εκκλησία. Όσοι έχετε παρευρεθεί τον τελευταίο καιρό σε θρησκευτικούς γάμους θα έχετε διαπιστώσει ότι οι περισσότερες εκκλησίες έχουν απαγορεύσει αυτήν την συνήθεια με τις πιο «φιλελεύθερες» να το επιτρέπουν απλά στο […]

Αννιώ Παυλοπούλου

Η παράδοση θέλει τους καλεσμένους να ρίχνουν ρύζι στο ζευγάρι στο Χορό του Ησαΐα αλλά και κατά την έξοδο τους από την εκκλησία.
Όσοι έχετε παρευρεθεί τον τελευταίο καιρό σε θρησκευτικούς γάμους θα έχετε διαπιστώσει ότι οι περισσότερες εκκλησίες έχουν απαγορεύσει αυτήν την συνήθεια με τις πιο «φιλελεύθερες» να το επιτρέπουν απλά στο προαύλιο του ναού.
Μια ωραιότατη αφορμή να ανακαλύψουμε νέους τρόπους να μοιραζόμαστε όλοι οι καλεσμένοι τον ενθουσιασμό μας για το ευτυχές γεγονός των αγαπημένων μας προσώπων: από μικρά άνθη και πολύχρωμη τρούφα μέχρι τα εντυπωσιακά sparkle sticks μέχρι τους οικολογικούς σπόρους λουλουδιών, τα αυτοσχέδια σημαιάκια και τις παιδικές φούσκες σαπουνάδας.

gamos.gr

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024