Ένοπλοι επιχείρησαν να καταλάβουν φυλάκιο στη μεθόριο Ουκρανίας-Ρωσίας
Απόπειρα κατάληψης συνοριακού φυλακίου στην επαρχία Λουγκάνσκ στη μεθόριο με τη Ρωσία απέτρεψαν οι ουκρανικές δυνάμεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της συνοριοφρουράς. Ένοπλοι έφτασαν με φορτηγάκια από την ουκρανική πλευρά των συνόρων, έστρεψαν τα τουφέκια τους εναντίον του φρουρών ζητώντας να παραδώσουν τα όπλα τους· οι συνοριοφύλακες άνοιξαν πυρ, οι ένοπλοι απάντησαν με μολότοφ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Απόπειρα κατάληψης συνοριακού φυλακίου στην επαρχία Λουγκάνσκ στη μεθόριο με τη Ρωσία απέτρεψαν οι ουκρανικές δυνάμεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της συνοριοφρουράς στο Κίεβο.
Η υπηρεσία ανέφερε ότι δύο φορτηγάκια έφτασαν (από την ουκρανική πλευρά) στα σύνορα με τη Ρωσία στο μεθοριακό πέρασμα της ανατολικής επαρχίας Λουχάνσκ, μία από τις εστίες της φιλορωσικής εξέγερσης.
Οι επιβαίνοντες βγήκαν από τα οχήματα, περικύκλωσαν το φυλάκιο και αφού έστρεψαν τα τουφέκια τους εναντίον των φρουρών τούς ζήτησαν να παραδώσουν τα όπλα τους.
Οι συνοριοφύλακες αρνήθηκαν και άνοιξαν πυρ, ενώ οι ένοπλοι απάντησαν ρίχνοντας βόμβες μολότοφ. Η επίθεση τερματίστηκε με την αποχώρηση των ενόπλων.
Η υπηρεσία φύλαξης συνόρων επεσήμανε ότι λαμβάνονται μέτρα για την ενίσχυση του φυλακίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Έβερτον – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Πώς θα λάβουν οι κτηνοτρόφοι τη συνδεδεμένη ενίσχυση – Οι 15 ερωταπαντήσεις
- Θάσος: Προσποιήθηκε τον αδελφό της για να βρει την πρώην γυναίκα του ο 55χρονος
- LIVE: Ολυμπιακός – ΟΦΗ
- «Να μπλοκαριστεί!» – Σφοδρές αντιδράσεις για την εξαγορά της Warner Bros. από το Netflix – Τα πέντε σημεία
- Φάμελλος από το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια: Οι «γαλάζιες ακρίδες» φάγανε τα δισεκατομμύρια των τίμιων αγροτών

