Γάλλοι αστυνομικοί κατηγορούνται για τον βιασμό Καναδής
Τέσσερις γάλλοι αστυνομικοί θεωρούνται ύποπτοι για τον βιασμό μίας Καναδής στην κεντρική αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι δεν βρίσκονταν σε υπηρεσία τη στιγμή του καταγγελθέντος περιστατικού, τέθηκαν υπό κράτηση.
Τέσσερις γάλλοι αστυνομικοί θεωρούνται ύποπτοι για τον βιασμό μίας Καναδής στην κεντρική αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού.
Όπως αναφέρει το France 24, οι αστυνομικοί, οι οποίοι δεν βρίσκονταν σε υπηρεσία τη στιγμή του καταγγελθέντος περιστατικού, τέθηκαν υπό κράτηση.
Οι αστυνομικοί κατηγορούνται ότι βίασαν την 34χρονη γυναίκα, την οποία γνώρισαν σε μία ιρλανδική παμπ στο Παρίσι. Έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, οι αστυνομικοί -σύμφωνα με την καταγγελία- ζήτησαν από τη γυναίκα να τους ακολουθήσει στο γραφείο τους, όπου τη βίασαν.
Η Καναδή, την οποία η εφημερίδα Le Figaro περιγράφει ως «κόρη ενός καναδού αξιωματικού της αστυνομίας και πιθανώς αστυνομικός και η ίδια», κατήγγειλε το περιστατικό και οι αστυνομικοί τέθηκαν υπό κράτηση.
Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, οι τέσσερις άνδρες μπορούν να παραμείνουν υπό κράτηση για 48 ώρες και στη συνέχεια είτε να αφεθούν ελεύθεροι, είτε να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός – Ο Στρεφέτσα έκανε το 3-0 για τους πρωταθλητές (vids)
- «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά» – Αγρότης λύγισε αποχαιρετώντας τα 450 πρόβατά του λόγω ευλογιάς
- Μαινόμενος Μασκ μετά το πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση
- «Αιμορραγία» στελεχών στην Apple – Μένει πίσω στην AI επανάσταση;
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί

