ΠΑΟ… ξανά στη Μόσχα και ο Oλυμπιακός στη Μαδρίτη!
Ο αποφασιστικός Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας ένα από τα πιο μυαλωμένα εφετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια του κατάφερε να επιβληθεί 73-72 στην παράταση της ΤΣΣΚΑ (64-64 κ.α.) μέσα στο «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ και να ισοφαρίσει τη σειρά των πλέι οφ σε 2-2 για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final-4 μέσα από το 5ο ματς της Μόσχας. Λίγη ώρα αργότερα, στον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Ολυμπιακός που νίκησε τη Ρεάλ 71-62 στο κατάμεστο ΣΕΦ, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και την Παρασκευή επιστρέψει στη Μαδρίτη για το 5ο ματς που θα κρίνει την πρόκριση στο Final-4 του Μιλάνου. Κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό Ντάνστον και Σπανούλης, ενώ από τη «βασίλισσα» πάλεψε μόνο ο Ρούντι.
Ο αποφασιστικός Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας ένα από τα πιο μυαλωμένα εφετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια του κατάφερε να επιβληθεί 73-72 στην παράταση της ΤΣΣΚΑ (64-64 κ.α.) μέσα στο «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ και να ισοφαρίσει τη σειρά των πλέι οφ σε 2-2 για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final-4 μέσα από το 5ο ματς της Μόσχας.
Λίγη ώρα αργότερα, στον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Ολυμπιακός που νίκησε τη Ρεάλ 71-62 στο κατάμεστο ΣΕΦ, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και την Παρασκευή επιστρέψει στη Μαδρίτη για το 5ο ματς που θα κρίνει την πρόκριση στο Final-4 του Μιλάνου. Κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό Ντάνστον και Σπανούλης, ενώ από τη «βασίλισσα» πάλεψε μόνο ο Ρούντι.
Στους 4ους αγώνες για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 71-62 (2-2)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 73-72 -παρ. (64-64κ.α.) (2-2)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) 86-66 (3-1)
*Προκρίθηκε η Μακάμπι
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: «Τα έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου θα κατατίθενται απευθείας σε λογαριασμούς των ΗΠΑ»
- Κώστας Γρεβενίτης: Ανοίγουν τα στόματα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία
- Υπόθεση Κώστα Γρεβενίτη: «Είχε εντάσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός του» – Τι αποκαλύπτει μάρτυρας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το καυτό εξάγωνο
- Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στη Βολιβία – Τουλάχιστον 15 νεκροί – «Έβρεξε» λεφτά [βίντεο]
- Ο Τραμπ έδωσε εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να σταματήσουν τη συνεργασία με την Anthropic
