Με την κρίση θα αναγκαστούμε να βγούμε στη νομιμότητα, δηλώνει μαφιόζος
Μια κρυφή ηχογράφηση των συνομιλιών του έγκλειστου στις φυλακές Τζιοβάνι ντι Τζιάκομο, εκ των επικεφαλής της Κόζα Νόστρα, αποκάλυψε ότι η οικονομική κρίση δεν χαρίστηκε ούτε στη Μαφία. Ο ίδιος φέρεται να λέει ότι στο τέλος τα μέλη της «οικογένειάς» του θα αναγκαστούν να βρουν αληθινές δουλειές, καθώς οι «εισπράξεις» πέφτουν δραματικά.
Μια κρυφή ηχογράφηση των συνομιλιών του έγκλειστου στις φυλακές Τζιοβάνι ντι Τζιάκομο, εκ των επικεφαλής της Κόζα Νόστρα, αποκάλυψε ότι η οικονομική κρίση δεν χαρίστηκε ούτε στη Μαφία.
Ο ίδιος φέρεται να λέει ότι τα μέλη της «οικογένειάς» του στο τέλος θα αναγκαστούν να βρουν αληθινές δουλειές, καθώς οι «εισπράξεις» από την προστασία σε καταστήματα και ξενοδοχεία πέφτουν δραματικά.
Η πτώση των «εσόδων» σημαίνει ότι διακινείται λιγότερο χρήμα στον κύκλο των μελών της κάθε ομάδας.
Όπως σημειώνει ο Πιέρο Ιανότι των καραμπινιέρων της Σικελίας, η χρηματοδότηση των οικογενειών των μελών της μαφίας είναι ο μόνος τρόπος οι έγκλειστοι να διατηρήσουν την ηγεσία της ομάδας τους, αλλά κυρίως την ενότητά της.
Όπως αναφέρει η Mirror, η ηχογράφηση των συνομιλιών του Ντι Τζιάκομο (εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης) έγινε στο πλαίσιο 12μηνης έρευνας των αστυνομικών στο Παλέρμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Πέραμος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 27χρονο που δολοφονήθηκε
- Μάστιγα οι απάτες – Τι πρέπει να προσέχετε
- ΑΕΚ – Μαρούσι 83-74: Έβγαλε χαρακτήρα και «καθάρισε» η Ένωση
- Μαρία Καβογιάννη και Άννα Βίσση μαζί στη σκηνή – H ηθοποιός ερμήνευσε το «I Will Survive» με μπρίο και νάζι
- Κακοκαιρία: Ένας πυροσβέστης νεκρός από τις πλημμύρες στην Πορτογαλία – Νέες ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ισπανία
- Ροντινέι: «Γνωρίζω πόσο δύσκολη είναι η μέρα της Θύρας 7 για τον Ολυμπιακό – Να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»





