Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος θα κάτσει πού; Βρήκαμε τις λύσεις

Ποιος θα κάτσει πού; Βρήκαμε τις λύσεις

Αννιώ Παυλοπούλου Για να κάνεις τους τέλειους συνδυασμούς στις θέσεις των καλεσμένων στην δεξίωση απαιτείται μαθηματικό μυαλό: ένας εδώ, ο άλλος από εκεί, εκείνος λίγο πιο δίπλα… Σπαζοκεφαλιές που δεν υπάρχει περίπτωση να μην δημιουργήσουν και εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά και στα συμπεθέρια. Ξεκινήστε από νωρίς το πλάνο σας και καταλήξτε εγκαίρως στο δικό […]

Αννιώ Παυλοπούλου

Για να κάνεις τους τέλειους συνδυασμούς στις θέσεις των καλεσμένων στην δεξίωση απαιτείται μαθηματικό μυαλό: ένας εδώ, ο άλλος από εκεί, εκείνος λίγο πιο δίπλα… Σπαζοκεφαλιές που δεν υπάρχει περίπτωση να μην δημιουργήσουν και εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά και στα συμπεθέρια.
Ξεκινήστε από νωρίς το πλάνο σας και καταλήξτε εγκαίρως στο δικό σας match point. Σας προτείνουμε 4 πρακτικούς τρόπους που θα σας οργανώσουν και θα σας λύσουν τα χέρια
Αλλά πριν ξεκινήσετε τους πειραματισμούς ετοιμάστε μια συγκεντρωτική λίστα με τα ονόματα των καλεσμένων και έπειτα όποιον… βάζετε στη θέση του να τον διαγράφετε με μολύβι –άνθρωποι είστε, μπορεί να κάνετε και λάθος ή να ξαναχρειαστεί να κάνετε νέο πλάνο.
Απαραίτητο στοιχείο είναι η κάτοψη του χώρου της δεξίωσης ώστε να ξέρετε τις εναλλακτικές που έχετε για τη διαρρύθμιση των τραπεζιών αλλά και για να αποφασίσετε να σας βολεύουν οι ροτόντες ή τα παραλληλόγραμμα τραπέζια.

gamos.gr

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024