Στη θέση του προέδρου του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου επανεξελέγη ο κ. Ιωάννης Τσαμίχας
Στη θέση του προέδρου του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας για την τετραετία 2014-2018, επανεξελέγη, χθες, ο Ιωάννης Τσαμίχας.
Κατά τη γενική συνέλευση των μελών του Επιμελητηρίου, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρεσβευτής της Ιταλίας στην Αθήνα, Claudio Glaentzer και ο εμπορικός σύμβουλος της πρεσβείας Marco Midolo, υπήρξε ανάλυση των δραστηριοτήτων και των πεπραγμένων του 2013, όπως και τον προγραμματισμό για το τρέχον έτος.
Όπως δήλωσε ο κ. Τσαμίχας, «η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας- Ιταλίας και η προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας και επιχειρηματικότητας, η εκπόνηση στρατηγικής ανάπτυξης του τουρισμού σε συγκεκριμένες περιοχές αλλά και συνολικά στην Ελλάδα, η προβολή και ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων όπως και η ενίσχυση δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος, βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των άμεσων στόχων του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Κλείνουν πρεσβείες, δυτικοί πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα – Συναγερμός για άμεση κλιμάκωση
- Μπάσκετ στην «σφαίρα» του ιδεατού
- Αγρότες: Διάλογος με «γραμμές» που δεν «σπάνε» – Το blame game του Μαξίμου εν αναμονή της συνάντησης
- Άρης Betsson – Χάποελ Ιερουσαλήμ 77-96: Νέα βαριά ήττα – Τι έκανε στο ντεμπούτο του ο Κώστας Αντετοκούνμπο
- Ιρανοί που ζουν στην Ελλάδα μιλούν στο in για όσα συμβαίνουν στη χώρα τους – Αγωνία για οικογένειες και φίλους
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν (pic)
