«Κρουαζιέρα» 19 ωρών έκανε τουρκική κορβέτα στα ελληνικά χωρικά ύδατα
Τουρκική κορβέτα μπήκε την Τετάρτη σε ελληνικά χωρικά ύδατα, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, παραμένοντας για 19 ώρες στο νοτιοανατολικό και κεντρικό Αιγαίο πριν βγει τα ξημερώματα της Πέμπτης από το στενό Καφηρέα.
Τουρκική κορβέτα μπήκε την Τετάρτη σε ελληνικά χωρικά ύδατα, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, παραμένοντας για 19 ώρες στο νοτιοανατολικό και κεντρικό Αιγαίο πριν βγει τα ξημερώματα της Πέμπτης από το στενό Καφηρέα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, η τουρκική κορβέτα «Bandιrma» μπήκε στις 9:45 το πρωί της 26ης Μαρτίου εντός εθνικών χωρικών υδάτων στο νοτιανατολικό και κεντρικό Αιγαίο, προερχόμενη από την ανατολική Μεσόγειο.
Η τουρκική κορβέτα, συνεχίζει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου, βγήκε από τα εθνικά χωρικά ύαδτα περνώντας από το στενό Καφηρέα στις 4:30 το πρωί της 27ης Μαρτίου, κινούμενη με πορεία βορειανατολική.
Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν το εν λόγω πολεμικό πλοίο καθ’ όλη τη διάρκεια του πλου του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει αστυνομικός που έσωσε 38χρονη από τα χέρια του συντρόφου της – Την χτυπούσε αλύπητα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Συναγερμός για καύσιμα και φυσικό αέριο – Επί ποδός η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων
- Διαλογισμός: Πόσα λεπτά τη μέρα μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή;
- Β. Σπανάκης: Πρώτη γραμμή οι Δήμοι για την πρόληψη πυρκαγιών–Ζητούμενο της ΚΕΔΕ η ουσιαστική ενίσχυση τους
- Ανεβαίνουν οι τιμές του πετρελαίου στη σκιά του πολέμου στο Ιράν

