Η Ρόμα παρουσίασε το γήπεδο «κόσμημα» που θα έχει από το 2016
Η διοίκηση της Ρόμα παρουσίασε την Τετάρτη στο Δημαρχείο της Ρώμης τα σχέδια για την κατασκευή του νέου γηπέδου της «Stadio della Roma» (52.000 θέσεων), καθώς σχεδιάζει να... μετακομίσει από το «Ολίμπικο», το οποίο χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή ως έδρα από κοινού με τη «συμπολίτισσα» Λάτσιο. Το νέο «σπίτι» της Ρόμα θα αντικατοπτρίζει το Κολοσσαίο της Ρώμης και θα κατασκευαστεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια στην περιοχή «Τορ ντι Βάλε», στα νοτιοδυτικά της ιταλικής πρωτεύουσας, προκειμένου να είναι έτοιμο για τη σεζόν 2016-17.
Η διοίκηση της Ρόμα παρουσίασε την Τετάρτη στο Δημαρχείο της Ρώμης τα σχέδια για την κατασκευή του νέου γηπέδου της «Stadio della Roma» (52.000 θέσεων), καθώς σχεδιάζει να… μετακομίσει από το «Ολίμπικο», το οποίο χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή ως έδρα από κοινού με τη «συμπολίτισσα» Λάτσιο.
Ο πρόεδρος των «τζιαλορόσι», Τζέιμς Παλότα, δήλωσε ότι το γήπεδο θα έχει χωρητικότητα 52.000 θεατών και πως τα σχέδια έκανε ο Αμερικανός αρχιτέκτονας, Νταν Μέις.
Το νέο «σπίτι» της Ρόμα θα αντικατοπτρίζει το Κολοσσαίο της Ρώμης και θα κατασκευαστεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια στην περιοχή «Τορ ντι Βάλε», στα νοτιοδυτικά της ιταλικής πρωτεύουσας, προκειμένου να είναι έτοιμο για τη σεζόν 2016-17.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές

