Δύο πρωτιές για τη Delphibeer στα Beer bartender Awards
Στους νικητές της βραδιάς, συγκαταλέγονται ακόμη η Septem για το βραβείο καλύτερης ελληνικής μικροζυθοποιίας και η Deals για το βραβείο καλύτερης εισαγωγικής εταιρίας μπύρας.
Η Delphi Beer είναι μία μεσογειακή μπύρα, Pilsner, ξανθιά, μη παστεριωμένη, διπλής ζύμωσης που ζυμώνεται με τον παραδοσιακό τρόπο στο μπουκάλι. Έχει χαρακτηριστική γεύση, ιδιαίτερα αρωματική, με ελαφριά επίγευση, πικρή αλλά ευχάριστη, που συνοδεύεται από ένα αίσθημα φρέσκιας βύνης. Κυριαρχούν τα αρώματα της ακακίας και του άνθους πορτοκαλιάς σε ισορροπία με το λεπτό άρωμα λυκίσκου.
H Delphi Beer αποτελεί το πρώτο προϊόν της εταιρίας ΕΛΙΞΗ Α.Ε., το οποίο και διατίθεται στην ελληνική αγορά από το καλοκαίρι του 2013, σε μη επιστρεφόμενες φιάλες των 750 ml, ενώ από τον Απρίλιο θα κυκλοφορεί και σε μικρή φιάλη 375 ml.
- Κουτσούμπας: Από τη μία οι αθάνατοι κι από την άλλη οι εγκληματίες που φτύνει η ανθρωπότητα είναι τα δύο άκρα – Το «καρφί» σε Γεωργιάδη
- Αθώος ο 57χρονος που κατηγορήθηκε ότι βίαζε συστηματικά τη σύζυγό του – Τι λέει ο ίδιος στο in
- LIVE: Μαρούσι – Ολυμπιακός
- ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχει προηγούμενο στα πολιτικά χρονικά η απόφαση να αρθεί η βουλευτική ασυλία του Πολάκη
- Κιβωτός του Κόσμου: Ο πάτερ Αντώνιος ζητεί τη βοήθεια του κόσμου μετά την ποινή που του επιβλήθηκε
- «Βιολάντα»: Έφεση στην απόφαση προφυλάκισης θα καταθέσει ο ιδιοκτήτης
