Κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον του κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας
Διευρυμένη σύσκεψη για το μέλλον του κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο υπουργείο Ανάπτυξης. Τη σύσκεψη έχει συγκαλέσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης και σε αυτή θα παραστούν εκπρόσωποι των εταιρειών του κλάδου, εκπρόσωποι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών καθώς και στελέχη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Διευρυμένη σύσκεψη για το μέλλον του κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Τη σύσκεψη έχει συγκαλέσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης και σε αυτή θα παραστούν εκπρόσωποι των εταιρειών του κλάδου, εκπρόσωποι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών καθώς και στελέχη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η διαχείριση των δανείων του κλάδου που ανέρχονται συνολικά στα 800 εκατ. ευρώ, αλλά και οι δυνατότητες δημιουργίας γραμμών πιστώσεων ώστε να εξακολουθήσουν να λειτουργούν κανονικά οι επιχειρήσεις του κλάδου.
Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί η αναδιάρθρωση των «κόκκινων» δανείων, με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και χαμηλότερου επιτοκίου, η δυνατότητα συνεργειών μεταξύ των εταιρειών, αλλά και η δυνατότητα εκδόσεως μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων ή αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Μια νύχτα μόνο»: Γάμος, αδιέξοδο και σοκ στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA
- Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια μετά την εμφάνισή της στις Κάννες
- «Κάτι προσπαθούσε να μπει στο μυαλό μου» – Η Πεντέλη στα πιο στοιχειωμένα μέρη της Ευρώπης
- Αχτσιόγλου: Οι πολίτες απαιτούν πολιτική αλλαγή
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Με εισήγηση Ομπράντοβιτς ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Φρανσίσκο»
- Έργα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας
