Ο ελληνικός τελικός της Eurovision στη Δημόσια Τηλεόραση
Οι πιστοί του θεσμού δεν έχετε παρά να φωνάξετε παρέα στο σπίτι και να γιορτάσετε – με τις απαραίτητες πάντα διαφωνίες – για άλλη μια χρονιά, τη γιορτή του ευρωπαϊκού τραγουδιού, σε πρώτη φάση, σε ελληνικό επίπεδο.
Μεγάλες δυνάμεις έχουν επιστρατευτεί για τη ζωντανή μετάδοση της διαδικασίας επιλογής του ελληνικού τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει, με τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Καπουτζίδη στον ρόλο του οικοδεσπότη-παρουσιαστή. Η Καλομοίρα έρχεται από την Αμερική, οι Μπέσυ Αργυράκη, Πασχάλης, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μαριάννα Τόλη – η τετράδα δηλαδή του «Μαθήματος Σολφέζ» – θα είναι επίσης παρόντες, η Ελπίδα θα ερμηνεύσει το «Σωκράτη Εσύ Σούπερ Σταρ» ενώ τη νέα μουσική σκηνή θα εκπροσωπήσουν οι Μέλισσες, Vegas, Τάμτα και άλλοι.
Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό είναι τα εξής:
FREAKY FORTUNE FEAT. RISKYKIDD
TITΛOΣ: RISE UP
MOYΣIKH: FREAKY FORTUNE
ΣTΙXOI: FREAKY FORTUNE – RISKYKIDD
PANIK RECORDS
MARK ANGELO FEAT. JOSEPHINE
ΤΙΤΛΟΣ : DANCING NIGHT
ΜΟΥΣΙΚΗ / ΣΤΙΧΟΙ : MARK F. ANGELO, THOMAS KARLSSON, FAST LANE, JOSEPHINE WENDEL, MELINA MAKRIS PANIK RECORDS
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΤΙΤΛΟΣ: ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΆΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ
PLATINUM RECORDS
YOUTUBE: http://youtu.be/y_akdyJt5Ds
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
ΤΙΤΛΟΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ/ΣΤΙΧΟΙ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΣ (ΚOZA MOSTRA)
PLATINUM RECORDS
Η τελική επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, θα γίνει κατόπιν συνυπολογισμού της ψήφου του κοινού και της επιτροπής σε ποσοστό 50-50.
| ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Εισιτήρια για τον Ελληνικό Τελικό προπωλούνται στα καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots Ηλεκτρονικά: στο www.viva.gr Τιμή εισιτηρίων: 10 Ευρώ |
- Το άδειασμα της UEFA στον Γκαγκάτση και στην ΕΠΟ
- «Σε επαφές με τον Μάικ Τζέιμς η Χάποελ Τελ Αβίβ»
- Μετά τα έξυπνα γυαλιά, η Meta ετοιμάζει ρολόι με βοηθό ΑΙ
- Ο Σύλλογος «Feminin Pluriel» διοργανώνει τη συναυλία με τίτλο «Εν Σαρακοστή – Πίστη και Ελπίδα»
- Το like που κάνει άνω κάτω τα αδέρφια Μπέκαμ – Ο Ρόμεο στηρίζει την άποψη «για όλα φταίει η Νίκολα Πελτζ»
- Η εντυπωσιακή επιχείρηση μεταφοράς της Λίντσεϊ Βον στις ΗΠΑ (vid)

