Βενιζέλος για Κυπριακό: Δεν θα μετάσχουμε ποτέ σε τετραμερή
«Oι επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με τον διαπραγματευτή της τουρκοκυπριακής κοινότητας δεν συνιστούν αναγνώριση της κατοχής και του ψευδοκράτους και γίνονται για την εξυπηρέτηση των πρωτοβουλιών της ελληνοκυπριακής πλευράς. Δεν θα μετάσχουμε ποτέ σε τετραμερή διαπραγμάτευση» δήλωσε ο Ευ.Βενιζέλος.
Oι επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με τον διαπραγματευτή της τουρκοκυπριακής κοινότητας δεν συνιστούν αναγνώριση της κατοχής και του ψευδοκράτους και γίνονται για την εξυπηρέτηση των πρωτοβουλιών της ελληνοκυπριακής πλευράς. Δεν θα μετάσχουμε ποτέ σε τετραμερή διαπραγμάτευση.
Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
- Η Ουκρανία σε συναγερμό – Επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους δέχεται το Κίεβο
- Υεμένη: Εκκληση από ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση – Απέφυγαν να πάρουν θέση
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Γιατί η νύχτα θα κρατήσει πολύ ακόμα