Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ
Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή πραγματοποίησαν τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και της Ένωσης Λιμενεργατών, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας στα λιμάνια όλης της χώρας με αφορμή την παρουσίαση από το ΤΑΙΠΕΔ της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ΟΛΠ.
Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή πραγματοποίησαν τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και της Ένωσης Λιμενεργατών, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας στα λιμάνια όλης της χώρας με αφορμή την παρουσίαση από το ΤΑΙΠΕΔ της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ΟΛΠ.
Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια, που αντιδρούν στο ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ και του ΟΛΘ, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα στάση εργασίας από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως τις 11 το πρωί, με συγκεντρώσεις και παραστάσεις στα διοικητικά κέντρα των λιμανιών. Στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από το κτίριο της διοίκησης.
«Η κυβέρνηση συνεχίζει, παρά τη μεγάλη αντίδραση των συνδικάτων, των κοινωνικών φορέων, της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, την προσπάθεια εκποίησης των ΟΛΠ, ΟΛΘ και των άλλων Λιμανιών, χρησιμοποιώντας το ΤΑΙΠΕΔ για να αποσιωπήσει τις πολιτικές ευθύνες που επωμίζεται από το έγκλημα που επιχειρεί σε βάρος της εθνικής οικονομίας, της αναπτυξιακής προοπτικής και του κοινωνικού ρόλου που επιτελούν τα Λιμάνια»τονίζεται σε ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο πριν την Ανάσταση – Ταλαιπωρία για του επιβάτες του «Λάρισα – Θεσσαλονίκη»
- Οικογενειακό Πάσχα για Ελένη Ράντου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Νικολέττα
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»
- Μπλόκο στο Πάσχα με μολότοφ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. – Έγιναν 14 συλλήψεις πριν την Ανάσταση στην Αττική
