«Δεν τίθεται θέμα» επέκτασης του προγράμματος διαθεσιμότητας μετά το 2014
«Δεν τίθεται ζήτημα επέκτασης του προγράμματος διαθεσιμότητας και απολύσεων μετά το 2014» δήλωσε σήμερα η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, για το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.
«Δεν τίθεται ζήτημα επέκτασης του προγράμματος διαθεσιμότητας και απολύσεων μετά το 2014» δήλωσε σήμερα η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, για το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.
«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στους ποιοτικούς στόχους που έχουμε θέσει για αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, αν ένας πέλεκυς απόλυσης βρίσκεται διαρκώς πάνω από τα κεφάλια των υπαλλήλων» πρόσθεσε.
Επίσης, η κ. Χριστοφιλοπούλου επισήμανε: «Είμαστε εντός των στόχων σε ό,τι αφορά τις δεσμεύσεις μας για την κινητικότητα. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας για να καλυφθεί ο στόχος των 11.500 αποχωρήσεων. Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι με το τέλος αυτού του προγράμματος, η κινητικότητα θα αποσυνδεθεί από τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις, έτσι ώστε να αποτελέσει εργαλείο για την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουρκία: Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ με επίκεντρο την Αττάλεια
- «Ο δικός μας Μέσι»: Ενθουσιασμός στον κόσμο της Μπράιτον για τον Κωστούλα (pics)
- Κρήτη: Συλλαλητήριο αγροτών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Δέχτηκαν επίθεση με χημικά από την αστυνομία
- Είναι σε σοκ, είχε άγιο: Ο Τρύφωνας Σαμαράς για το ατύχημα της Πηγής Δεβετζή
- Τύρναβος: Κίνδυνος για την ομαλή λειτουργία του φράγματος τα φερτά υλικά
- Οι καιρικές συνθήκες στην Αστάνα: Ποια θα είναι η θερμοκρασία την ώρα του Καϊράτ – Ολυμπιακός (vids)