«Δεν τίθεται θέμα» επέκτασης του προγράμματος διαθεσιμότητας μετά το 2014
«Δεν τίθεται ζήτημα επέκτασης του προγράμματος διαθεσιμότητας και απολύσεων μετά το 2014» δήλωσε σήμερα η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, για το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.
«Δεν τίθεται ζήτημα επέκτασης του προγράμματος διαθεσιμότητας και απολύσεων μετά το 2014» δήλωσε σήμερα η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, για το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.
«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στους ποιοτικούς στόχους που έχουμε θέσει για αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, αν ένας πέλεκυς απόλυσης βρίσκεται διαρκώς πάνω από τα κεφάλια των υπαλλήλων» πρόσθεσε.
Επίσης, η κ. Χριστοφιλοπούλου επισήμανε: «Είμαστε εντός των στόχων σε ό,τι αφορά τις δεσμεύσεις μας για την κινητικότητα. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας για να καλυφθεί ο στόχος των 11.500 αποχωρήσεων. Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι με το τέλος αυτού του προγράμματος, η κινητικότητα θα αποσυνδεθεί από τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις, έτσι ώστε να αποτελέσει εργαλείο για την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέο βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα μπροστά από τη Βουλή – Τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν μετά την φονική σύγκρουση
- Νικηφόρα έκλεισε τη σεζόν ο Πανιώνιος (3-0), «άλμα» παραμονής η Ελλάς Σύρου (1-0)
- Ήλιος, θάλασσα, τέχνη και σεξ – Όταν ο Πικάσο και η Λι Μίλερ πήγαν διακοπές υπό τη σκιά του φασισμού
- Αστυνομικός για το τροχαίο στη Βουλή: Ακολουθούσα ύποπτο όχημα – Αρνούμαι την κατηγορία θανατηφόρας επικίνδυνης οδήγησης
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον επιχειρηματία – Αρνείται τις κατηγορίες – Την Τρίτη η απολογία του
- Είκοσι δύο κράτη, μεταξύ των οποίων πολλά μέλη της ΕΕ, δηλώνουν «έτοιμα να συμβάλουν» για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ