Δεξαμενόπλοιο προσάραξε στα ανοιχτά της Κω
Δεξαμενόπλοιο ξένης σημαίας προσάραξε αργά το βράδυ του Σαββάτου, κοντά στην θαλάσσια περιοχή Αμμόγλωσσα της Κω. Το δεξαμενόπλοιο «Blue Dream» έχει 16μελές πλήρωμα, όλοι αλλοδαποί. Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο πλωτά του λιμενικού σώματος.
Δεξαμενόπλοιο ξένης σημαίας προσάραξε αργά το βράδυ του Σαββάτου, κοντά στην θαλάσσια περιοχή Αμμόγλωσσα της Κω.
Το δεξαμενόπλοιο «Blue Dream» έχει 16μελές πλήρωμα, όλοι αλλοδαποί. Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο πλωτά του λιμενικού σώματος.
Το δεξαμενόπλοιο, το οποίο έχει κολλήσει σε αμμώδη αβαθή, μεταφέρει αέριο και σύμφωνα με το λιμενικό δεν υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των μελών του πληρώματος.
Μέχρι στιγμής το πλοίο δεν έχει ζητήσει βοήθεια για ρυμούλκηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Μπριγκάντα»: Αν θες να φας σπιτικό φαγητό στην Πεύκη
- Θεσσαλονίκη: Το ελληνικό FBI ανέλαβε τις έρευνες για την έκρηξη στην τράπεζα – Τι εξετάζουν οι αρχές
- Καιρός: Η πρόγνωση για την Πρωτοχρονιά και τις επόμενες ημέρες – Πότε θα δούμε έντονα φαινόμενα
- Νέο φαινόμενο διαφθοράς στο τένις: Τετραετής αποκλεισμός σε 21χρονο για στημένα!
- Χριστούγεννα: Γιατί οι φάρμες χριστουγεννιάτικων δέντρων στρέφονται στα drones και την τεχνητή νοημοσύνη
- Σε κλίμα Χριστουγέννων ο πλανήτης: Εορτασμοί και ευχές από τη Βηθλεέμ μέχρι την Αυστραλία
