Άδειες διαμονής σε κινέζους αγοραστές ακινήτων προωθεί το ΥΠΑΝ
Σειρά συναντήσεων με στελέχη της κινεζικής κυβέρνησης, εκπροσώπους επιχειρήσεων και στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κίνα θα έχει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ν.Μηταράκης. Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Πεκίνο θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους εταιρειών ακινήτων για την προώθηση του προγράμματος χορήγησης αδειών διαμονής σε αγοραστές ακινήτων στην Ελλάδα.
Σειρά συναντήσεων με στελέχη της κινεζικής κυβέρνησης, εκπροσώπους επιχειρήσεων και στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κίνα θα έχει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ν.Μηταράκης.
Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Πεκίνο θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους εταιρειών ακινήτων για την προώθηση του προγράμματος χορήγησης αδειών διαμονής σε αγοραστές ακινήτων στην Ελλάδα.
Ο υφυπουργός αναχώρησε για την Κίνα, όπου θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Εξωτερικών Γουάνγκ Τσάο, τον υφυπουργό Εμπορίου Ζονγκ Σαν, τον αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης, Ζανγκ Ξιάογιάνγκ και τον γγ του Ελληνικού Κέντρου Επιχειρηματικότητας, Μάικλ Ξι.
Θα μιλήσει για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τις επενδυτικές ευκαιρίες στην χώρα στο Επιχειρηματικό Forum που διοργανώνει η ελληνική πρεσβεία.
Την Τετάρτη ο κ. Μηταράκης θα μεταβεί στην επαρχία Γκουάντονγκ, όπου θα συναντηθεί με τον κυβερνήτη Ζου Ξιαοντάν.
Θα επισκεφθεί επίσης τον Σύνδεσμο Εξωτερικών Επενδύσεων και θα συναντηθεί με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε

