Ακραίες ιστορίες με Third Angel και mala voadora
To «What I Heard About the World» είναι μια αφυπνιστική και διασκεδαστική απόπειρα να περιγράψει έναν κόσμο που γίνεται μεγαλύτερος μέρα με την μέρα. Μια σειρά από φαινομενικά ακραίες (αληθινές) ιστορίες για μέρη όπου μπορείς να αγοράσεις αντίδοτο για την μοναξιά σε CD ή να νοικιάσεις ξένους για να κλαίνε στην κηδεία σου, να ακούσεις έναν ραδιοφωνικό σταθμό που μεταδίδει μόνο σιωπή και να επισκεφτείς πραγματικά βουνά καλυμμένα με ψεύτικο χιόνι.
Οι ιστορίες συνδέονται, δίνοντας διαφορετικές οπτικές του κόσμου, άλλες φορές με σκοτεινό χιούμορ, άλλες με αισιοδοξία για το μέλλον, βασισμένες στην εμπειρία των ανθρώπων και στην εικόνα που διατηρούν για τον κόσμο στη μνήμη τους.
Πρόκειται για μα διερεύνηση πάνω στην αφήγηση ευρύτερα, στο πώς λέμε ιστορίες αλλά και πώς τις αντιλαμβανόμαστε, καθώς διεκδικούμε ο καθένας μας την θέση του στο παγκόσμιο χωριό της πληροφορίας και της ενημέρωσης.
| BIOS Main Παραστάσεις: Παρασκευή 31 Ιανουαρίου – Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 Έναρξη: 21.00 Διάρκεια: 70’ Τιμή Εισιτηρίου: 15 & 10 ευρώ (φοιτητικό) |
Σύλληψη/Σενάριο/Ερμηνεία: Jorge Andrade, Alexander Kelly, Chris Thorpe
Σε συνεργασία με: José Capela, Rachael Walton
Έρευνα, βίντεο, καταγραφή: Lauren Stanley
Δραματουργική υποστήριξη: Johanna Wall
Παραγωγή (mala voadora): Manuel Poças
- «Toxic»: Ένας άντρας, μια γυναίκα, ένας θανατηφόρος ιός – Το ψυχολογικό θρίλερ έρχεται στο θέατρο Αργώ
- Κατώτατος μισθός: Προς νέα αύξηση κατά 40 ευρώ τον Απρίλιο του 2026
- ClimateHub: Τα πιο ψυχρά και τα πιο θερμά Χριστούγεννα τα τελευταία 125 χρόνια
- Social media: Πως μας επηρεάζει η αποχή μιας εβδομάδας;
- «Πως ο Πάβλοβιτς επέλεξε την Εθνική Γερμανίας αντί της Σερβίας»
- Είναι το «Μια Υπέροχη Ζωή» μια αθώα χριστουγεννιάτικη ταινία – ή μήπως όχι;