Διώξεις εναντίον των συλληφθέντων για την απαγωγή Καραμολέγκου
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο συλληφθέντων για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου. Η δίωξη που ασκήθηκε αφορά τα αδικήματα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ληστείας κατά συναυτουργία, διακεκριμένων κλοπών, επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και παράνομης οπλοφορίας.
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο συλληφθέντων για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου.
Η δίωξη που ασκήθηκε αφορά τα αδικήματα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ληστείας κατά συναυτουργία, διακεκριμένων κλοπών, επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και παράνομης οπλοφορίας.
Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή.
Την Πέμπτη οι αρχές εντόπισαν στο Γέρακα τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, η οποία είχε κλαπεί από την Κυψέλη, αλλά και το κρησφύγετό τους, ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Βιομηχανική Ζώνη της Κερατέας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανοιχτό να συνεχίσει στη Σεβίλλη ο Βλαχοδήμος: «H απόφαση θα παρθεί από τη Νιούκαστλ»
- Ο Εμμανουήλ Καραλής έβαλε τέλος στη «μοναξιά» του Μόντο Ντουπλάντις
- Μπαχρέιν: Η πρεσβεία των ΗΠΑ καλεί τους Αμερικανούς να αποφεύγουν ξενοδοχεία
- Ολυμπιακός: Φοβερή ατμόσφαιρα στις Σέρρες – Πάνω από 4.000 οπαδοί στο πλευρό της ομάδας (pics)
- Pokémon, ετών 30: Πώς ένα παιχνίδι του 1996 ενέπνευσε μια ολόκληρη γενιά επιστημόνων
- Reports: 53 Greek-owned Ships in Persian Gulf, Hormuz Strait

