Διώξεις εναντίον των συλληφθέντων για την απαγωγή Καραμολέγκου
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο συλληφθέντων για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου. Η δίωξη που ασκήθηκε αφορά τα αδικήματα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ληστείας κατά συναυτουργία, διακεκριμένων κλοπών, επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και παράνομης οπλοφορίας.
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο συλληφθέντων για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου.
Η δίωξη που ασκήθηκε αφορά τα αδικήματα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ληστείας κατά συναυτουργία, διακεκριμένων κλοπών, επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και παράνομης οπλοφορίας.
Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή.
Την Πέμπτη οι αρχές εντόπισαν στο Γέρακα τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, η οποία είχε κλαπεί από την Κυψέλη, αλλά και το κρησφύγετό τους, ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Βιομηχανική Ζώνη της Κερατέας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη