Πειθαρχική δίωξη σε οκτώ υπαλλήλους της Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων
Πειθαρχική δίωξη σε οκτώ υπαλλήλους της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων (ΓΔΙΕ) ασκείται βάσει του πορίσματος του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λ.Ρακιντζή. Από το πόρισμα προκύπτει σωρεία παραλείψεων μη τήρησης του νόμου στην παραλαβή εγγράφων και έγκρισης χρηματοδοτήσεων για υπόθεση επιδότησης ξενοδοχειακής μονάδας στη Μεσσηνία ύψους 6 εκατ. ευρώ που αφορά σε ελέγχους στα έτη 2010 και 2011.
Πειθαρχική δίωξη σε οκτώ υπαλλήλους της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων (ΓΔΙΕ) ασκείται βάσει του πορίσματος του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λ.Ρακιντζή.
Από το πόρισμα προκύπτει σωρεία παραλείψεων μη τήρησης του νόμου στην παραλαβή εγγράφων και έγκρισης χρηματοδοτήσεων για υπόθεση επιδότησης ξενοδοχειακής μονάδας στη Μεσσηνία ύψους 6 εκατ. ευρώ που αφορά σε ελέγχους στα έτη 2010 και 2011.
Ακόμη, γνωστοποιήθηκε από στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης ότι υπογράφηκε το Προεδρικό Διάταγμα για τη στελέχωση του αυτοτελούς Γραφείου Επιθεώρησης, το οποίο δεν θα υπάγεται στη ΓΔΙΕ, αλλά στον υπουργό Ανάπτυξης και θα πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους για τις επενδύσεις που εγκρίνει η διεύθυνση.
Το πόρισμα επιδόθηκε στη Διεύθυνση Διοικητικού του υπουργείου Ανάπτυξης από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Ζηλανδία: Βίντεο από την στιγμή της κατολίσθησης που έθαψε μεγάλο τμήμα ενός κάμπινγκ – Δύο νεκροί
- Αποτυπώματα χεριών στην Ινδονησία ίσως είναι οι αρχαιότερες βραχογραφίες του κόσμου
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- Ελευθερία ή επαγγελματική ευκαιρία; Το plan b του Μπρούκλιν Μπέκαμ πίσω από το ξέσπασμά του
- Καιρός – Μαρουσάκης: Νέα κύματα καταιγίδων τις επόμενες ώρες και στην Αττική
- Τραμπ: Παρουσίασε το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Η Γάζα θα διοικηθεί υπέροχα» – Τι είπε για ΟΗΕ

