Λήστεψε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη με πατερίτσα… καραμπίνα
Υποκατάστημα τράπεζας στα Διαβατά Θεσσαλονίκης κατηγορείται ότι λήστεψε 56χρονος υπό την απειλή... πατερίτσας -στην οποία είχε δέσει καραμπίνα. Ο 56χρονος κατηγορείται επίσης ότι είχε προσπαθήσει με την ίδια μέθοδο να ληστέψει κατάστημα στη Σίνδο, αλλά η χρονοκαθυστέρηση του χρηματοκιβωτίου του χάλασε τα σχέδια.
Υποκατάστημα τράπεζας στα Διαβατά Θεσσαλονίκης κατηγορείται ότι λήστεψε 56χρονος υπό την απειλή… πατερίτσας -στην οποία είχε δέσει καραμπίνα.
Ο 56χρονος κατηγορείται επίσης ότι είχε προσπαθήσει με την ίδια μέθοδο να ληστέψει κατάστημα στη Σίνδο, αλλά η χρονοκαθυστέρηση του χρηματοκιβωτίου του χάλασε τα σχέδια.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η λεία της ληστείας στο κατάστημα στα Διαβατά, που είχε γίνει στις 30 Δεκεμβρίου, έφτανε τα 12.605 ευρώ.
Η αστυνομία αναφέρει ότι, μετά από έρευνα στο χώρο εργασίας του 56χρονου, εντόπισε δύο καραμπίνες (η μία δεμένη σε πατερίτσα) και όχημα με το οποίο κατηγορείται ότι πλησίασε τα δύο υποκαταστήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]
- Συρία: Κίνδυνος για τη χώρα, η επιμονή του Ισραήλ να αποστρατιωτικοποιηθεί ο νότος, λέει ο Αλ-Σάρα
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Δεν έχετε στολίσει ακόμη; Τι να προσέξετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
- Ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τη μακροχρόνια φιλία του με την Σάρα Πόλσον – «Δεν υπάρχω χωρίς εσένα»