Πολύ κοντά σε συμφωνία Γιαννάκης και Αρης
Ενα βήμα πριν από τη συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη βρίσκεται ο Αρης, που μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου, έχει κενό στον πάγκο του.
Ενα βήμα πριν από τη συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη βρίσκεται ο Αρης, που μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου, έχει κενό στον πάγκο του.
Ο «δράκος» βρίσκεται εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες την ΚΑΕ και πλέον το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία τους φαντάζει πιο ορατό από κάθε άλλη φορά.
Εξάλλου, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ίδιου, θέλει να κοουτσάρει την ομάδα και το μόνο που απομένει, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, είναι να δοθούν στον 55άχρονο τεχνικό οι εγγυήσεις που ζητάει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γυμνάσια των πεζοναυτών των ΗΠΑ στην Ιαπωνία, διακόπηκαν 4 φορές από αρκούδες
- Κολομβία: Οι ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν 5 μέλη του μεγαλύτερου καρτέλ της χώρας – Κατέσχεσαν φορτίο – «μαμούθ»
- Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν κυρώσεις σε αξιωματούχους στην Αϊτή που κατηγορούν ότι βοηθούν συμμορίες
- Just Eat: Λανσάρει βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη για παραγγελίες φαγητού
- Γάζα: Δέκα χώρες καλούν το Ισραήλ να επιτρέψει «ανεμπόδιστη» είσοδο της ανθρωπιστικής βοήθειας
- Οι ΗΠΑ παραδίδουν το κατασχεθέν δεξαμενόπλοιο Sophia M στη Βενεζουέλα
