Τραυματίες σε αναγκαστική προσγείωση Boeing στη Σαουδική Αραβία
Ένα Boeing 767-300 της Saudi Arabian Airlines, με 315 επιβάτες, προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση, έπειτα από βλάβη που παρουσιάστηκε σε ένα από τα σκέλη του συστήματος προσγείωσης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 29 ανθρώπων.
Ένα Boeing 767-300 της Saudi Arabian Airlines, με 315 επιβάτες, προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση, έπειτα από βλάβη που παρουσιάστηκε σε ένα από τα σκέλη του συστήματος προσγείωσης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 29 ανθρώπων.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας, το αεροπλάνο εκτελούσε πτήση από το Ιράν και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο «Πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Αμπντούλ Αζίζ» στη Μεδίνα.
Δεκαοκτώ από τους τραυματίες δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες στο αεροδρόμιο, ενώ 11 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας που ζήτησε να μην κατονομαστεί δήλωσε ότι τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Στην 7η θέση των προκριματικών ο Ρούμτσιος, 36η η Σπανουδάκη (vids)
- Θεσσαλονίκη: Στη «φάκα» τρία άτομα για διακίνηση αναβολικών και παράνομων συμπληρωμάτων διατροφής – Κακουργηματική δίωξη
- Έλενα Παπαρίζου: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Τι συνέβη και νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΛ
- Βέροια: «Έπαιζε με άλλα παιδιά, σκόνταψε και χτύπησε του κεφάλι του» – Τι λέει ο πατέρας του 7χρονου
- «Χρειάζονται μέτρα πριν η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη» – Πυρά από την αντιπολίτευση κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια