Δέκα νεκροί από ανατροπή ρυμουλκού σε ναυπηγείο της Σμύρνης
Τουρκικό ρυμουλκό ανετράπη την ώρα που βρισκόταν σε ναυπηγείο στις ακτές της ανατολικής Μεσογείου για επισκευή, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 10 άνθρωποι, οκτώ στρατιωτικοί και δύο πολίτες. Άλλοι 17 στρατιώτες τραυματίστηκαν.
Τουρκικό ρυμουλκό ανετράπη την ώρα που βρισκόταν σε ναυπηγείο στις ακτές της ανατολικής Μεσογείου για επισκευή, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 10 άνθρωποι, όπως ανακοίνωσαν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Οκτώ από τους δέκα νεκρούς ήταν στρατιωτικό προσωπικό και οι δύο άλλοι πολίτες, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης. Δεκαεπτά ακόμη στρατιώτες τραυματίστηκαν.
Το ρυμουλκό TCG Degirmendere καθελκυόταν αφού είχε επισκευαστεί σε ναυπηγείο της Σμύρνης όταν ξαφνικά έγειρε και πήρε νερά, όπως ανέφεραν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαντόλνι κατέληξαν σε συμβιβασμό
- UEFA Champions League: Η καθηλωτική ρεβάνς Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν ζωντανά στο MEGA
- Handball Premier: ΑΕΚ – Ολυμπιακός, πράξη δεύτερη στους τελικούς
- Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Στους μύθους της κυβέρνησης για τη ΔΕΗ, απαντάμε με αλήθειες
- Γαστούνη: Έσπασαν και έκαψαν το μαγαζί του περιπτερά που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια
- Κρήτη: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του νησιού


