Παραμονή Χριστουγέννων με industrial beat
Έτσι, την παραμονή Χριστουγέννων (Τρίτη 24/12/2013), ο resident Dj του Second Skin Club Γιώργος Φακίνος, θα βρεθεί στα decks για να επιλέξει τις γνωστές, αγαπημένες μουσικές, παρέα με τους usual suspects Dr D, Panas Atreides και Fanis S.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 00.00 και η διασκέδαση θα κρατήσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες, γεγονός που δεν προβληματίζει κανέναν αφού η επόμενη ημέρα είναι αργία, αρκεί να έχετε μαζί σας και γυαλιά ηλίου.
Όσο για το κόστος, ακόμα και μια τέτοια βραδιά οι τιμές παραμένουν προσιτές αφού η είσοδος θα ανέρχεται στα 5 ευρώ με μπύρα, κρασί ή energy drink.
Second Skin Club: Πλατεία Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή
- Αγρότες: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Τσιάρας – «Η κυβέρνηση έχει κάνει τις τελικές της ανακοινώσεις»
- Η Τόνια Σωτηροπούλου αποχαιρετά τον πατέρα της – Η συγκινητική ανάρτησή της
- Θεσσαλονίκη: 38χρονος διέρρηξε 14 οχήματα μέσα σε λίγες ώρες
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η κατάθεση Γκόλια και Σκουρλέτη – Δείτε live
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ
- O Λεβαδειακός και η ευκαιρία για +9 από τον Παναθηναϊκό – Βόλος και Ατρόμητος «μάχονται» στο Πανθεσσαλικό

