Νόστιμη Γη – Ονειρεμένα Χριστούγεννα από την Ονειρούπολη της Δράμας
Παραμονή Χριστουγέννων, στις 21:00 θα γνωρίσουμε τα γιορτινά καραβάκια της Αγίας Βαρβάρας και το έθιμο των Αράπηδων, θα μαγευτούμε από την υπέροχη φύση του Νομού Δράμας, θα αναβιώσουμε το στόλισμα του παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου καραβιού στην Ιχθυόσκαλα της Καβάλας και θα απολαύσουμε πολλή μουσική και χορό με παραδοσιακά κάλαντα, μακεδονικούς και μικρασιάτικους ρυθμούς από το Μουσικό σχολείο της Δράμας.
Ο Βασίλης θα μας μαγειρέψει ένα πιάτο υπερπαραγωγή με μια μεγάλη ποικιλία αλλαντικών ενός μερακλή τοπικού παραγωγού, θα μας προτείνει μια εναλλακτική χριστουγεννιάτικη μακαρονάδα θαλασσινών από την Ιχθυόσκαλα της Καβάλας και θα ψήσει όλων των ειδών τους μεζέδες στα δάση της Δράμας.
Το επεισόδιο ολοκληρώνεται πίσω στην Αθήνα, στο διαμέρισμα του Βασίλη, όπου οργανώνει για παλιούς και νέους φίλους μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη βραδιά με καλό φαγητό και ζωντανή μουσική …έκπληξη.
| Αξέχαστα Χριστούγεννα με τη «Νόστιμη γη» στον Alpha, στις 21:00 την παραμονή Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου. |
- Κίνα: Η στρατηγική για την κυριαρχία στο παγκόσμιο εμπόριο
- Λουτσέσκου: «Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα»
- Μακάβριο εύρημα στην Φλωρεντία: Ακέφαλο πτώμα Γερμανίδας βρέθηκε σε πάρκο
- Ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός σε 1-1 με κεφαλιά του Τεττέη (vids)
- Συναγερμός στην αεροναυτιλία – Τα αναπάντητα ερωτήματα μετά τη νέα βλάβη, «καμπανάκι» εν όψει θερινής περιόδου
- Ανεμοδαρμένα Ύψη, η ταινία: Πολύ σεξ – και χάθηκε το νόημα

