Σε εξέλιξη η συνάντηση Βενιζέλου – Νταβούτογλου
Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο συναντάται αυτή την ώρα, στο ΥΠΕΞ, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου. Νωρίτερα, ο κ. Νταβούτογλου έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο επίκεντρο των επαφών του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας βρίσκεται το Κυπριακό και οι προσπάθειες που καταβάλλονται για συμφωνία μεταξύ της ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής πλευράς για έκδοση κοινού ανακοινωθέντος, που θα ανοίξει το δρόμο για επανέναρξη των συνομιλιών.
Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο συναντάται αυτή την ώρα, στο ΥΠΕΞ, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου. Νωρίτερα, ο κ. Νταβούτογλου έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στο επίκεντρο των επαφών του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας βρίσκεται το Κυπριακό και οι προσπάθειες που καταβάλλονται για συμφωνία μεταξύ της ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής πλευράς για έκδοση κοινού ανακοινωθέντος, που θα ανοίξει το δρόμο για επανέναρξη των συνομιλιών.
- Στην Αθήνα για το Κυπριακό ο Αχμέτ Νταβούτογλου
- Τι θα φέρει ο Νταβούτογλου στις βαλίτσες του στην Αθήνα
Αφού ολοκληρωθεί η συνάντηση με τον Ευ.Βενιζέλο, θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.
Στη συνέχεια θα γίνουν δηλώσεις στον Τύπο και αμέσως μετά, ο κ. Βενιζέλος θα παραθέσει γεύμα εργασίας προς τιμήν του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σβεντ: «Δεν με άφησαν να πάω στον Ερυθρό Αστέρα επειδή είμαι Ρώσος»
- Έρχονται οι «Αγώνες Πείνας» με παλιές και νέες φυσιογνωμίες
- Χανιά: Αναστάτωση σε ξενοδοχείο από φωτιά σε υπόγειο χώρο – Εκκενώθηκε προληπτικά
- ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο: Ορίστηκαν οι τελικοί του Europe Cup ανάμεσα στον δικέφαλο και τους Βάσκους
- Τραμπ: Αρχίζουμε τώρα τη διαδικασία εκκαθάρισης των Στενών του Ορμούζ
- Διαψεύδουν τον Τραμπ οι υπηρεσίες του: Το Ιράν έχει ακόμα χιλιάδες πυραύλους – «Θα ανασυστήσουν το οπλοστάσιο»

