Βόλτα στη Ρώμη για δύο ώρες έκανε μια ελεφαντίνα
Ένας θηλυκός ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έκανε μία δίωρη βόλτα στους δρόμους της Ρώμης, προκαλώντας πανικό, αλλά και περιέργεια στους κατοίκους. Ο ελέφαντας τριγυρνούσε στα βόρεια προάστια, μέχρι που την έπιασε η αστυνομία.
Ένας θηλυκός ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έκανε μία δίωρη βόλτα στους δρόμους της Ρώμης, προκαλώντας πανικό, αλλά και περιέργεια στους κατοίκους.
Ο ελέφαντας τριγυρνούσε στα βόρεια προάστια, μέχρι που την έπιασε η αστυνομία.
Η ελεφαντίνα που ονομάζεται Μία, κόντεψε να φτάσει στην έξοδο αυτοκινητοδρόμου. Περιπλανιόταν για δύο ώρες στους δρόμους.
Η αστυνομία κατάφερε να την πιάσει, όταν η αναποφάσιστη ελεφαντίνα στάθηκε σε κυκλική διασταύρωση, μη ξέροντας προς τα που έπρεπε να κινηθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για Κωνσταντοπούλου: Ασχημονεί και παρανομεί ενώπιον του δικαστηρίου
- (Υπο)γράφτηκε Ιστορία: Έπεσαν οι υπογραφές για το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού (pics, vid)
- Επιβεβαιώθηκε η κατάρριψη του αμερικανικού μαχητικού αεροσκάφους – Αμοιβή του Ιράν για τη σύλληψη των πιλότων
- Dramachine: Επιστροφή με νέο άλμπουμ – Ένας σκοτεινός «χορός του θανάτου» από την αθηναϊκή underground σκηνή
- Γκατούζο: «Τιμή που οδήγησα την Εθνική, φεύγω με πόνο στην καρδιά»
- Ευαγγελία Συριοπούλου: Η μητρότητα, η δουλειά κι ένας ρόλος που αλλάζει τις ισορροπίες




