Χωρίς λεωφορεία την Παρασκευή η Θεσσαλονίκη
«Χειρόφρενο» από τις πέντε το πρωί στα λεωφορεία της αστικής συγκοινωνίας στο νομό Θεσσαλονίκης, λόγω της επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιούν από σήμερα, Παρασκευή οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.
«Χειρόφρενο» από τις πέντε το πρωί στα λεωφορεία της αστικής συγκοινωνίας στο νομό Θεσσαλονίκης, λόγω της επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιούν από σήμερα Παρασκευή οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν δεδουλευμένα δύο μηνών (Οκτωβρίου και Νοεμβρίου) και ζητούν από το δημόσιο να «τηρήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις» προς τον οργανισμό για να καλυφθεί η μισθοδοσία και οι τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες.
Το σωματείο ζήτησε από τους εργαζόμενους και έγινε δεκτό να κινηθούν μόνο τα δύο λεωφορεία για τα ΑΜΕΑ, τα οποία πραγματοποιούν δρομολόγια κατόπιν συνεννόησης με τους επιβάτες.
Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν αύριο το πρωί συνέλευση στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ, προκειμένου να αποφασίσουν για την πορεία των κινητοποιήσεών τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φάμελλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για έκτακτες εκλογές» – Ισχνή καταγραφή για το κείμενο Πολάκη
- Ολυμπιακός: «Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία» (pic)
- Ο πόλεμος φέρνει την τέλεια καταιγίδα στα ομόλογα
- Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι από τον πόλεμο στη Μ. Ανατολή
- Καραλής: «Μέσα σε τρία χρόνια έχουν αλλάξει όλα! – Είμαι ικανοποιημένος, αλλά θέλω και Παγκόσμιο ρεκόρ» (vid)
- Τροχαία: Ειδική επιχείρηση στη Δυτική Αττική – Αφαιρέθηκε το δίπλωμα από 38 οδηγούς
