Η μεσογειακή γοητεία της Ελληνοϊταλίδας μοντέλου και ηθοποιού Δωροθέας Μερκούρη φαίνεται πως προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Γιαπωνέζικης Lexus, οι οποίοι και την όρισαν ως το κεντρικό πρόσωπο της εορταστικής τους καμπάνιας με τον τίτλο «December to remember».
Η διαφήμιση αξιοποιεί την κομψότητα και τη φινέτσα της μελαχρινής ηθοποιού, αναδεικνύοντας τη μυστηριώδη και γιορτινή ατμόσφαιρα των Ιταλικών στενών.
Ο Jonas Akerlund, ο αγαπημένος σκηνοθέτης ονομάτων όπως Madonna και Lady Gaga η μαεστρία του οποίου εντοπίζεται στο διαφημιστικό σποτ της αυτοκινητοβιομηχανίας, είχε ήδη αξιοποιήσει τη σαγηνευτική ομορφιά της Δωροθέας Μερκούρη, με την ίδια να υποδύεται την ξανθιά αντίπαλο της εκρηκτικής Monica Bellucci για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας του MARTINI gold.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.