Με απώλειες άνοιξε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αθηνών
Απώλειες καταγράφει και σήμερα Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον τραπεζικό κλάδο να είναι στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων.
Απώλειες καταγράφει και σήμερα Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον τραπεζικό κλάδο να είναι στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων.
Στις 11:00, ο Γενικός Δείκτης διαμορφώνεται στις 1.215,46 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,45%, με την αξία των συναλλαγών να ανέρχεται στα 7,755 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,50%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 0,28%.
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες του Εμπορίου (+1,08%) και των Ταξιδιών (+0,61%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τραπεζών (-1,65%) και των Προσωπικών Προϊόντων(-1,07%).
Με άνοδο άνοιξαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς οι μεγάλες απώλειες της προηγούμενης συνεδρίασης ωθούν σήμερα τους επενδυτές σε αναζήτηση αγοραστικών ευκαιριών. Ο γερμανικός DAX ενισχύεται 0,13%, ο γαλλικός CAC 40 κερδίζει 0,19%, ενώ ο βρετανικός FTSE 100 σημειώνει πτώση 0,09%. Ο ισπανικός IBEX 35 χάνει 0,04%, ο ιταλικός FTSE MIB υποχωρεί 0,07%, ενώ ο ελβετικός SMI σημειώνει απώλειες 0,05%.
Στο Τόκιο ο Nikkei υποχώρησε στο τέλος της σημερινής συνεδρίασης κατά 2,2% στις 15.407,94 μονάδες, φτάνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο εβδομάδων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέξας: Πατέρας έσωσε την 15χρονη κόρη του που είχε απαχθεί αφού παρακολούθησε την τοποθεσία του τηλεφώνου της
- Γιατί μια επίθεση της Κίνας στην Ταϊβάν πρέπει να ανησυχεί την Ιαπωνία
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (29/12): Πού θα δείτε τα ματς των Ελ Κααμπί και Σαλάχ για το Κόπα Άφρικα
- Από το σεξ απίλ έως την ακροδεξιά, η Μπριζίτ Μπαρντό συμβόλιζε μια Γαλλία σε μετάβαση
- Αντρέας Γεωργίου: Η βόλτα στη θάλασσα με την 4 μηνών κορούλα του
- Κεντρική Μακεδονία: Σοβαρά προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους
