Μείωση 1,6% των τιμών παραγωγού στη βιομηχανία τον Οκτώβριο
Πτώση κατέγραψε ο γενικός δείκτης τιμών παραγωγών Βιομηχανίας που τον Οκτώβριο γεγονός που προαναγγέλλει υποτιμήσεις βασικών ειδών της αγοράς. Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Αρχή ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία (σύνολο Εγχώριας και Εξωτερικής Αγοράς) του μηνός Οκτωβρίου 2013, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2012, παρουσίασε μείωση 1,6%, έναντι αύξησης 4,0% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2012 προς το 2011.
Πτώση κατέγραψε ο γενικός δείκτης τιμών παραγωγών Βιομηχανίας που τον Οκτώβριο γεγονός που προαναγγέλλει υποτιμήσεις βασικών ειδών της αγοράς.
Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Αρχή ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία (σύνολο Εγχώριας και Εξωτερικής Αγοράς) του μηνός Οκτωβρίου 2013, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2012, παρουσίασε μείωση 1,6%, έναντι αύξησης 4,0% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2012 προς το 2011.
Ο Γενικός Δείκτης κατά το μήνα Οκτώβριο 2013, σε σύγκριση με το δείκτη του Σεπτεμβρίου 2013, παρουσίασε μείωση 0,9%, έναντι μείωσης 1,0%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2012.
Ο μέσος Δείκτης του δωδεκάμηνου Νοεμβρίου 2012 – Οκτωβρίου 2013, σε σύγκριση\προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκάμηνου Νοεμβρίου 2011 – Οκτωβρίου 2012, παρουσίασε μείωση 0,5%, έναντι αύξησης 5,5%, που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκάμηνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
- Η Ουκρανία σε συναγερμό – Επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους δέχεται το Κίεβο
- Υεμένη: Εκκληση από ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση – Απέφυγαν να πάρουν θέση
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Γιατί η νύχτα θα κρατήσει πολύ ακόμα
- Τα φάρμακα απώλειας βάρους επηρεάζουν (και) το Σίτι