Ποινική δίωξη σε έξι άτομα για την υπόθεση του Οίκου Ναύτου
Kατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε ο εισαγγελέας στους κατηγορούμενους για την απάτη, σε βάρος του ταμείου των ναυτικών. Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε για την υπόθεση, αφορά τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, απάτης σε βάρος του Δημοσίου και πλαστογραφία και η δικογραφία που περιλαμβάνει έξι κατηγορούμενους, με πρωταγωνιστές υπαλλήλους του Οίκου Ναύτου, ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.
Kατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε ο εισαγγελέας στους κατηγορούμενους για την απάτη, σε βάρος του ταμείου των ναυτικών.
Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε για την υπόθεση, αφορά τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, απάτης σε βάρος του Δημοσίου και πλαστογραφία και η δικογραφία που περιλαμβάνει έξι κατηγορούμενους, με πρωταγωνιστές υπαλλήλους του Οίκου Ναύτου, ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.
Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη και σύμφωνα με τους συνηγόρους κάποιων εξ αυτών οι εντολείς τους αρνούνται τις κατηγορίες.
Συμφωνα με δηλώσεις των δικηγόρων, η δίωξη που ασκήθηκε για την υπόθεση είναι υπερβολική ενώ, όπως ανέφεραν, το κατηγορητήριο θα καταρριφθεί στην πορεία της ανάκρισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
