Συνελήφθη εκ νέου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Express Service
Συνελήφθη εκ νέου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οδικής βοήθειας Express Service, αυτήν την φορά, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ύψους 2,86 εκατ. ευρώ.
Συνελήφθη εκ νέου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οδικής βοήθειας Express Service, αυτήν την φορά, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ύψους 2,86 εκατ. ευρώ.
Το ποσό αυτό αφορά σε οφειλές του τρέχοντος έτους. Ο 70χρονος επιχειρηματίας οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας συλλαμβάνεται για χρέη προς το δημόσιο, για μη απόδοση ΦΠΑ και για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.
Σε μία από τις περιπτώσεις -το περασμένο καλοκαίρι- παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
