Ξυλοκόπησαν πέντε απλήρωτους μετανάστες επειδή αρνήθηκαν να δουλέψουν
Αγριο ξυλοδαρμό υπέστησαν πέντε Πακιστανοί εργάτες από τους εργοδότες τους, κτηνοτρόφους στην περιοχή Μεσσαρά Κρήτης, επειδή αρνήθηκαν να δουλέψουν, όντας απλήρωτοι. Η αστυνομία συνέλαβε τους μετανάστες, καθώς δεν έχουν άδειες παραμονής, ενώ οι δράστες ακόμη αναζητούνται.
Αγριο ξυλοδαρμό υπέστησαν πέντε Πακιστανοί εργάτες από τους εργοδότες τους, κτηνοτρόφους στην περιοχή Μεσσαρά Κρήτης, επειδή αρνήθηκαν να δουλέψουν, όντας απλήρωτοι. Η αστυνομία συνέλαβε τους μετανάστες, καθώς δεν έχουν άδειες παραμονής, ενώ οι δράστες ακόμη αναζητούνται.
Το περιστατικό τύπου Μανωλάδας σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες και σήμερα, Παρασκευή, λήγει η ισχύς του αυτόφωρου.
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, οι πέντε Πακιστανοί δεν εμφανίστηκαν στο ποιμνιοστάσιο όπου εργάζονται, καθώς -όπως είπαν στους αστυνομικούς- ήταν για μήνες απλήρωτοι και επιπλέον η συγκεκριμένη ημέρα ήταν αργία για τους μουσουλμάνους, καθώς γιόρταζαν το Κουρμπάν Μπαϊράμ.
Οι δύο κτηνοτρόφοι εργοδότες τους, πατέρας και γιος, τους αναζήτησαν και όταν τους βρήκαν τους ξυλοκόπησαν άγρια. Κατά πληροφορίες, χρησιμοποίησαν λοστούς και μαγκούρες. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν.
Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν, καθώς δεν έχουν έγγραφα. Οι δράστες ακόμη αναζητούνται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρχεία Έπσταϊν: Τα email της Γκισλέιν Μάξγουελ με το «A» και οι σκιές γύρω από τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Χόλ: «Αυτον τον παίκτη πρέπει να σταματήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βίρτους»
- Γιατί Τραμπ και Πούτιν θέλουν να καταστρέψουν την Ευρώπη;
- Ο Χάαλαντ ανέβηκε στη ζυγαριά μετά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: «Όλα καλά»
- Τηλεφωνικές απάτες: Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που θα αναγνωρίζει ψεύτικες φωνές στις κλήσεις
- «Συμφωνία Γκρέμιο και Τετέ – Αποφασίζει ο Παναθηναϊκός»


