Διαβιβάστηκε το νέο αίτημα για άρση ασυλίας Παναγιώταρου και Κασιδιάρη
Διαβιβάστηκε στη Βουλή το αίτημα των εισαγγελικών αρχών για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου και Ηλία Κασιδιάρη, αυτή τη φορά για τα επεισόδια στο Μελιγαλά.
Διαβιβάστηκε στη Βουλή το αίτημα των εισαγγελικών αρχών για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου και Ηλία Κασιδιάρη, αυτή τη φορά για τα επεισόδια στο Μελιγαλά.
Το αίτημα αφορά στα επεισόδια και τις αποδοκιμασίες σε βάρος επισήμων προσώπων και λοιπών παρευρισκομένων.
Οι δύο βουλευτές κατηγορούνται για την αξιόποινη πράξη της παράνομης βίας, τελεσθείσας κατά συναυτουργία και κατά συρροή.
Στα μέσα Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου για τα θύματα της Πηγάδας στο Μελιγαλά, ο Ηλίας Παναγιώταρος επιτέθηκε στο δήμαρχο κ. Μπάμη, άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια του, και τον αποκάλεσε «καραγκιόζη».
Ο δήμαρχος και άλλοι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν από την εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος χαρακτήρισε γενοκτονία τα γεγονότα στο Μελιγαλά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 34η αγωνιστική – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)
- Φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την IPO της SpaceX
- Γιορτή σήμερα 28 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]
- Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Χουάντσο μετά το ματς με τη Μονακό
- Euroleague: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ως το φινάλε της regular season

