O Τζίμης, η Μαίρη και ο Μάκης, είναι τρία πρόσωπα που ζουν μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα. Φαίνεται να μην έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους και κανονικά ίσως δεν θα έπρεπε καν να γνωρίζονται…. O Τζίμης είναι ένας ευκατάστατος μαθητής λυκείου, γύρω στα 17. Η Μαίρη, είναι μια ασκούμενη δικηγόρος γύρω στα 30. Ο Μάκης, ένας […]
O Τζίμης, η Μαίρη και ο Μάκης, είναι τρία πρόσωπα που ζουν μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα. Φαίνεται να μην έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους και κανονικά ίσως δεν θα έπρεπε καν να γνωρίζονται….
O Τζίμης είναι ένας ευκατάστατος μαθητής λυκείου, γύρω στα 17. Η Μαίρη, είναι μια ασκούμενη δικηγόρος γύρω στα 30. Ο Μάκης, ένας 50αρης οικογενειάρχης, ιδιοκτήτης ενός ψιλικατζίδικου. Τρεις πολύ διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ τους και η καθημερινότητα τους. Μέσα στο πλαίσιο μιας συμβατικής ζωής που τους πιέζει όταν όλα γι’ αυτούς μοιάζουν ακίνητα και αναμενόμενα, τα τρία αυτά πρόσωπα βρίσκουν το δικό τους τρόπο διαφυγής.
Όλα ξεκίνησαν το 1983, όταν ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ ξεφύλλιζε το τεύχος Μαΐου του περιοδικού California. «Top Gun» έγραφε ο τίτλος, με μια μεγάλη φωτογραφία από το εσωτερικό ενός F-14.
«Σκέφτηκα ότι το ξηρό χιούμορ της ταινίας μου θα ταίριαζε ίσως με το είδος του χιούμορ που συνδέω με την ελληνική κουλτούρα» λέει στο in η Φαμπιάν Γκοντέ.
Η Κούβα αντιμετωπίζει κρίση καυσίμων, η οποία επιδεινώνεται από τον αμερικανικό αποκλεισμό της προμήθειας πετρελαίου - Αβάνα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μας επιτίθεται αδίστακτα και συστηματικά
Ο πρόεδρος της La Liga Χαβιέ Τέμπας αποκάλυψε τα σχέδια του για την «εισβολή» της Τεχνητής Νοημοσύνης στο πρωτάθλημα, όπου θα ορίζει και θα βαθμολογεί διαιτητές!
Η εκρηκτική άνοδος της ACS χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και τα data centers εκτόξευσε την περιουσία του Φλορεντίνο Πέρεθ κοντά στα 5,6 δισεκατομμύρια ευρώ.