Διαψεύδει τα περί παραίτησής του ο Χαράλαμπος Αθανασίου
«Αστειότητες» χαρακτήρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου τα περί παραίτησής του, διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν. Για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο υπουργός τόνισε ότι η ανάκριση θα συνεχιστεί και «θα δούμε τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη». «Η ελληνική δικαιοσύνη είναι θεσμικά ανεξάρτητη και έχει μια ζηλευτή ανεξαρτησία, που δεν έχουν άλλες χώρες» δήλωσε από τις Βρυξέλλες.
«Αστειότητες» χαρακτήρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου τα περί παραίτησής του, διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν.
Αναφερόμενος στις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή, ο υπουργός δήλωσε από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, πως για έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής (Γ.Λαγό) διετάχθη προσωρινή κράτηση, ενώ για τους υπόλοιπους υπήρχαν αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης αδικημάτων και για τον λόγο αυτόν διατάχθηκαν περιοριστικοί όροι.
«Θα συνεχιστεί η ανάκριση και θα δούμε τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη» σημείωσε ο κ. Αθανασίου και κατέληξε: «Η ελληνική δικαιοσύνη είναι θεσμικά ανεξάρτητη και έχει μια ζηλευτή ανεξαρτησία, που δεν έχουν άλλες χώρες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σμαράγδα Καρύδη – Γιώργος Καπουτζίδης: Εγκλωβίστηκαν στη Σρι Λάνκα, η επιστροφή τους στην Ελλάδα
- Θεσσαλονίκη: Βαρύ πρόστιμο σε 62χρονο που εγκατέλειψε δύο κουτάβια
- Ανατροπή στις συντάξεις Απριλίου – Νωρίτερα τα χρήματα
- Τσιτσιπάς – Σαποβάλοφ 1-2: Πρόωρος αποκλεισμός στο Indian Wells
- Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες επιχειρήσεις επαναπατρισμού στη Μέση Ανατολή – Επέστρεψαν 162 Έλληνες πολίτες
- Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα