Διαψεύδει τα περί παραίτησής του ο Χαράλαμπος Αθανασίου
«Αστειότητες» χαρακτήρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου τα περί παραίτησής του, διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν. Για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο υπουργός τόνισε ότι η ανάκριση θα συνεχιστεί και «θα δούμε τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη». «Η ελληνική δικαιοσύνη είναι θεσμικά ανεξάρτητη και έχει μια ζηλευτή ανεξαρτησία, που δεν έχουν άλλες χώρες» δήλωσε από τις Βρυξέλλες.
«Αστειότητες» χαρακτήρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου τα περί παραίτησής του, διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν.
Αναφερόμενος στις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή, ο υπουργός δήλωσε από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, πως για έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής (Γ.Λαγό) διετάχθη προσωρινή κράτηση, ενώ για τους υπόλοιπους υπήρχαν αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης αδικημάτων και για τον λόγο αυτόν διατάχθηκαν περιοριστικοί όροι.
«Θα συνεχιστεί η ανάκριση και θα δούμε τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη» σημείωσε ο κ. Αθανασίου και κατέληξε: «Η ελληνική δικαιοσύνη είναι θεσμικά ανεξάρτητη και έχει μια ζηλευτή ανεξαρτησία, που δεν έχουν άλλες χώρες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καναδάς: Η ένοπλη επίθεση έγινε ενώ είχε ξεκινήσει πρόγραμμα επαναγοράς όπλων από την κυβέρνηση
- Ας φάνε παντεσπάνι: Ο Χάρι Στάιλς δεν νοιάζεται αν είσαι πολύ φτωχός για να πας σε συναυλία του
- Η Σάκκαρη ψάχνει «εκδίκηση» και τον πρώτο της ημιτελικό μετά από 22 μήνες (vids)
- Φάμελλος για ακρίβεια: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης έχει γίνει πολυτέλεια
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση
- Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 16-14: Πέρασε ως πρώτος στα προημιτελικά του Champions League

