Την Τετάρτη θα ηχήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες συναγερμού
Το πρωί της Τετάρτης θα ηχήσουν σε όλη την Ελλάδα οι σειρήνες συναγερμού πολιτικής άμυνας, στο πλαίσιο της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) Παρμενίων 2013. Στις 11 το πρωί θα γίνει σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων. Στις 11:05 θα γίνει σήμανση λήξης συναγερμού για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων.
Το πρωί της Τετάρτης θα ηχήσουν σε όλη την Ελλάδα οι σειρήνες συναγερμού πολιτικής άμυνας, στο πλαίσιο της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) Παρμενίων 2013.
Στις 11 το πρωί θα γίνει σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης). Στις 11:05 θα γίνει σήμανση λήξης συναγερμού για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).
Οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες ότι να μην ανησυχήσουν.
Σημειώνεται ότι η άσκηση Παρμενίων είναι η μεγαλύτερη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα.
Η άσκηση που διεξάγεται επί 24ώρου βάσεως ολοκληρώνεται στις 4 Οκτωβρίου.
Στόχος της σήμανσης των σειρήνων συναγερμού είναι ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων, των φορέων του πολιτικού τομέα, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΔ’)
- Μπουλς – Μπακς 120-97: Ασταμάτητος ο Γκίντι και νέα ήττα για το Μιλγουόκι
- Μέση Ανατολή: «Υπάρχει ανησυχία» – Ελληνίδα μεταφέρει πώς βιώνει την κατάσταση στο Άμπου Ντάμπι
- Μέση Ανατολή – Θεοχάρης: Έτοιμα τα σχέδια για την απομάκρυνση των Ελλήνων σε περίπτωση εκκένωσης
- Κουβέιτ: Συνετρίβη αμερικανικό μαχητικό F-15 – Καπνός υψώνεται στην περιοχή που βρίσκεται η πρεσβεία των ΗΠΑ
- Ψάχνει αντίδραση και… διπλό στην Ποντγκόριτσα η Εθνική
