Δεκτά και τα 5.500 παιδιά στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων
Θα μπορούν να φιλοξενηθούν και τα 5.500 παιδιά στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων, οι οικογένειες των οποίων είχαν υποβάλλει αίτημα, καθώς ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 326 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Βρεφοκομείο Αθηνών.
Θα μπορούν να φιλοξενηθούν και τα 5.500 παιδιά στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων, οι οικογένειες των οποίων είχαν υποβάλλει αίτημα, καθώς ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 326 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Βρεφοκομείο Αθηνών.
Το Δημοτικό Βρεφοκομείο είχε ήδη προβεί από τον περασμένο Μάρτιο στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα που είχαν υποβληθεί από δημότες και κατοίκους της Αθήνας.
Οι διαδικασίες για την ομαλή λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Αθηναίων ολοκληρώθηκαν με την υπογραφή από τα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηνών, η ανταπόκριση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ήταν έγκαιρη και άμεση. Δυστυχώς, όπως σημειώνεται, η κωλυσιεργία των αρμόδιων υπηρεσιών που ακολούθησε είναι η αιτία που αρκετές οικογένειες θα ταλαιπωρηθούν για έναν ακόμη μήνα, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στις αρχές Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες