Το ΣΔΟΕ θα ελέγξει φαρμακεία που συνδέονται με υπερσυνταγογραφήσεις
Έλεγχο από το ΣΔΟΕ των φαρμακείων που συνδέονται με τις υπερσυνταγογραφήσεις συγκεκριμένων γιατρών, προαναγγέλλει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του. Δηλώνει επίσης πως δεν υπάρχει υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να μην γίνουν συγχωνεύσεις και αλλαγές ρόλου σε νοσοκομεία και στην περιφέρεια, σημειώνοντας πως τα σχέδια θα είναι έτοιμα έως τέλος Σεπτεμβρίου και οι αλλαγές θα έχουν ολοκληρωθεί πανελλαδικά μέχρι τα τέλη του χρόνου.
Έλεγχο από το ΣΔΟΕ των φαρμακείων που συνδέονται με τις υπερσυνταγογραφήσεις συγκεκριμένων γιατρών, προαναγγέλλει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με συνέντευξή του στη Realnews.
O κ. Γεωργιάδης δηλώνει, επίσης, πως δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να μην γίνουν συγχωνεύσεις και αλλαγές ρόλου σε νοσοκομεία και στην περιφέρεια.
Συμπληρώνει πως τα σχέδια θα είναι έτοιμα έως τέλος Σεπτεμβρίου και οι αλλαγές θα έχουν ολοκληρωθεί σε όλη τη χώρα μέχρι τα τέλη του χρόνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κολωνός: Η νεκρή έγκυος έψαχνε δομή για κακοποιημένες γυναίκες – Τι είχε πει σε φίλους της
- Το διάλειμμα είναι απαραίτητο για το μυαλό μας, σύμφωνα με την επιστήμη
- Έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα μετά την επίθεση στο Ιράν
- Το Ισραήλ σφυροκοπά Τεχεράνη και Λίβανο – Ένας νεκρός στο Μπαχρέιν από ιρανικά αντίποινα, εκρήξεις στο Κουβέιτ
- Η «κοινοτοπία του κακού» – Όταν ο πόλεμος γίνεται «κανονικότητα»
- Συνταγή: Παραδοσιακή πρασόσουπα


