Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η AnnaSophia Robb δεν θα γίνει ποτέ Carrie Bradshaw

Γιατί η AnnaSophia Robb δεν θα γίνει ποτέ Carrie Bradshaw

Ποια θα "χωρέσει" στα παπούτσια της Carrie;

φωτό:abaca

Για να σταθεί στα ψηλοτάκουνα Μανόλο Μπλάνικ πρέπει να φορέσει πατάκια, διότι φορά τόσο μικρό νούμερο παπουτσιού που σχεδόν κανείς διάσημος σχεδιαστής δεν βγάζει παπούτσια στο νούμερό της. Τα ψώνια στα μαγαζιά δε είναι από τους χειρότερους εφιάλτες της.
Και όμως η 19χρονη Αννα Σοφία Ρομπ υποδύεται την Κάρι Μπράντσο, το απόλυτο fashion icon, που όχι μόνο απογείωσε την καριέρα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, αλλά και αποτέλεσε πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη για τις επόμενες δύο δεκαετίες.
Η νεαρή ξανθιά ηθοποιός έχει αναλάβει ήδη από πέρυσι να μεταμορφωθεί σε «Κάρι Μπράντσο στα νιάτα της» στο τηλεοπτικό πρίκουελ του «Sex and the City» που τιτλοφορείται «Τα ημερολόγια της Κάρι» (The Carrie Diaries) και περιγράφει τη ζωή της πρωταγωνίστριας προτού τη γνωρίσουμε ως επιτυχημένη αρθρογράφο να πίνει κοσμοπόλιταν στα μοδάτα κλαμπ του Μανχάταν παρέα με τις τρεις φίλες της.
«Είμαι μικροκαμωμένη για γυναικεία παπούτσια. Φοράω παιδικό νούμερο και είναι τρομερό που πρέπει να βάζω πάτους για να παίξω την Κάρι», λέει η ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία πέντε ετών, ενώ οι περισσότεροι τη θυμούνται ως ένα από τα παιδάκια που είχε καλέσει στο Εργοστάσιο Σοκολάτας του ο εκκεντρικός Γουίλι Γουόνκα – Τζόνι Ντεπ, στην ταινία του Τιμ Μπάρτον.
Με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν έχει καταφέρει να γνωριστεί. Μόνο μια φορά αντάλλαξαν μια χειραψία σε μια επίδειξη μόδας. Και έτσι δεν γνωρίζει τη γνώμη της διάσημης ηθοποιού για τις επιδόσεις της στην τηλεοπτική οθόνη, καθώς όταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ρωτήθηκε σχετικά με το πώς της φαίνεται που η Αννα Σοφία την υποδύεται σε νεαρή ηλικία, περιορίστηκε στη σιβυλλική απάντηση: «περίεργο».
Και λογικό ακούγεται αν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει πληροφορηθεί τις συνήθειες της νεαράς Αννας Σοφίας. «Δεν απολαμβάνω τα ψώνια. Προτιμώ να πηγαίνει κάποιος να διαλέγει ρούχα για μένα και εγώ να διαλέγω από αυτά. Είναι πολλή δουλειά να πηγαίνεις στα μαγαζιά, να βγάζεις όλα σου τα ρούχα, να μη βρίσκεις κάτι που να σου αρέσει ή να σου πηγαίνει, κι όταν το βρεις να θέλει επιδιόρθωση και να πρέπει να περιμένεις μία εβδομάδα για να το φορέσεις», λέει. Παρ’ όλ’ αυτά στις επαγγελματικές τουλάχιστον υποχρεώσεις εμφανίζεται κομψότατη.
Και ενώ την περιμένει η θέση της στο Πανεπιστήμιο του Στράντφορντ, εκείνη έχει «παγώσει» προς το παρόν τις σπουδές της και απολαμβάνει την ανεξαρτησία της καθώς λόγω του ρόλου της στη σειρά ζει μόνη της στο Μανχάταν μακριά από το πατρικό της στο Ντένβερ.
πηγή:tanea.gr

woman.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024