Πτώση στα χρηματιστήρια της Ευρώπης και τη Γουόλ Στριτ
Απώλειες κατέγραψαν, για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση, οι βασικοί χρηματιστηριακοί δείκτες στη Γουόλ Στριτ τη Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν για το ενδεχόμενο η Fed να χαλαρώσει το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων. Πτώση και στην Ευρώπη.
Απώλειες κατέγραψαν, για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση, οι βασικοί χρηματιστηριακοί δείκτες στη Γουόλ Στριτ τη Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν για το ενδεχόμενο η Fed να χαλαρώσει το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων.
Ο Dow Jones έκλεισε στις 15,010.74 μονάδες (-0,47%) ο Standard & Poor’s 500 στις 1,646.06 μονάδες (-0,59%) και ο Nasdaq στις 3,589.09 μονάδες (-0,38%).
Νωρίτερα, στο Λονδίνο ο FTSE 100 έκλεισε στις 6.465,73 μονάδες (-0,53%), στο Παρίσι ο CAC40 στις 4.083,98 μονάδες (-0,97%) και στη Φρανκφούρτη ο DAX στις 8.366,29 μονάδες (-0,31%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φαραντούρης από Ουάσιγκτον: Η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην Ευρώπη
- Sputnik: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ντυμένος Άγιος Βασίλης – Μοιράζει δώρα στους ηγέτες του κόσμου
- Δούκας: Η Αθήνα αλλάζει κάθε μέρα – Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις
- Συρία: Δύο άτομα σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας που διέλυσαν διαδήλωση Αλαουιτών
- Ζελένσκι: Ανάρτησε βίντεο από τις πρόσφατες ρωσικές επιθέσεις πριν από τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Φενέρμπαχτσε: Τραυματίστηκε ο Ζάγκαρς και χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό