Υψηλές απώλειες στο Χρηματιστήριο την Τέταρτη
Υψηλές απώλειες σημειώνει το Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με τον γενικό δείκτη να υποχωρεί προς τα επίπεδα των 940 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς και κυρίως στις τράπεζες
Κάτω από τις 950 μονάδες υποχωρεί το Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με τους επενδυτές να προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς.
Στις 15:00 ο γενικός δείκτης ήταν χαμηλότερα κατά 1,94% στις 942,38 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 22,2 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε πτώση 1,97% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρούσε κατά 1,05%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε απώλειες 2,25%.
Ανοδικά κινούνταν 33 μετοχές, 65 πτωτικά και 22 παρέμεναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν κυρίως ανοδικές τάσεις, ενώ άνοιγμα σε αρνητικό έδαφος της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ήταν χαμηλότερα κατά 0,12%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε κέρδη 0,31% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ενισχυόταν κατά 0,10%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 0,25% και στην Ιταλία άνοδο 0,10%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
