Συνελήφθη ο 30χρονος που είχε αποδράσει από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης
Συνελήφθη 30χρονος άνδρας, ο οποίος πριν από δύο εβδομάδες είχε αποδράσει από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ο 30χρονος Γεωργιανός συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Μαζί του συνελήφθη ένα ακόμη άτομο που έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για κλοπές.
Συνελήφθη 30χρονος άνδρας, ο οποίος πριν από δύο εβδομάδες είχε αποδράσει από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Ο 30χρονος Γεωργιανός συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είχε βρει τις τελευταίες μέρες καταφύγιο σε δωμάτιο, το οποίο είχαν νοικιάσει συμπατριώτες του.
Μαζί του συνελήφθη ένα ακόμη άτομο που έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για κλοπές.
Η ΕΛ.ΑΣ., με απόφαση του Αρχηγείου της, είχε θέσει σε διαθεσιμότητα για την υπόθεση τέσσερις αστυνομικούς.
Ο 30χρονος, που κρατείτο από τις αρχές Ιουλίου στην Ασφάλεια ως υπόδικος για κλοπές είχε αποδράσει τα ξημερώματα της 28ης Ιουλίου και η απουσία του έγινε αντιληπτή λίγες ώρες αργότερα, κατά την πρωινή καταμέτρηση των κρατουμένων.
Όπως είχε γίνει γνωστό, με τη βοήθεια συγκρατούμενού του έσπασε αρχικά την κλειδαριά του κελιού όπου κρατείτο και στη συνέχεια πήγε στην τουαλέτα των κρατητηρίων απ’ όπου έφτασε στον φωταγωγό.
Από εκεί σκαρφάλωσε στην ταράτσα του κεντρικού κτηρίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης και κατεβαίνοντας τον εξωτερικό τοίχο εκτιμάται ότι έφτασε μέχρι την έξοδο χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
